01 / 05 / 2024

Lazonni yatak odası koleksiyonunu tanıttı!

Lazonni yatak odası koleksiyonunu tanıttı!

Sade ve şık bir çizgiye sahip LAZZONI yatak odası, özgün tasarımı ve ergonomik yapısı ile uykuyu bir keyfe çeviriyor. Yatak odalarında geniş alanlar yaratan bu model, farklı parçalarla da kombine edilebiliyor



LAZZONI yatak odası, markanın sade ve şık konseptinin en güzel örneğini sunuyor. İşlevsel modülleri, en ince detayına kadar düşünülmüş kullanım kolaylıkları ile yatak odalarında geniş alanlar yaratan bu model, farklı parçalarla da kombine edilebiliyor. Estetik açıdan modelin tarzını belirleyen unsurlar detaylarda kendini gösterirken, genel anlamda modern çizgi ve kendinden emin duruştan taviz vermiyor.
Takımda yer alan parçalardaki renk ve materyal seçenekleri ise son derece zengin bir çeşitliliğe sahip. Beyaz suni deri ile çalışılan yatakta farklı renklerde deri uygulamalar yapılabildiği gibi, 200"e yakın kumaş türü arasından kumaş kaplama da tercih edilebiliyor. Aynı şekilde ahşap parçalarda da renk seçenekleri bulunuyor.
Yatak başının açılı olması, görsel anlamda estetik bir etki yaratırken, deri kaplı geniş yatak traversi takıma ayrı bir hava katıyor. Yatak başının çok yüksek olmaması kullanımda avantaj sağlarken, tamamen çelik konstrüksiyondan yapılan yatak iskeleti, ürünün kalite ve kullanım süresini artıran bir özellik olarak karşımıza çıkıyor.
 Takımda yer alan kulpsuz şifonyerler, geniş iç hacimlerinin yanı sıra, kusursuz mekanizmaları ile gerçek konforu sunuyor. Sürgülü cam kapakların kullanıldığı gardıropta ise, iki farklı yükseklik alternatifi sunuluyor. Bunun yanı sıra, ihtiyaca göre kapak sayılarında ve dolap içi aksesuarlarda tercihler yapmak da mümkün oluyor. Gardıropta, asansör askılar, pantolonluk, özel bölmeli çamaşır çekmeceleri ve kravatlık gibi seçenekler sunuluyor.
LAZZONI"nin yatak odası çözümlerinde karşımıza çıkan özgünlük ve yalınlık, aksesuar tasarımlarında da kendini gösteriyor. Fotoğrafta şık bir yansımasını gördüğünüz, yatak odalarına özel üretilmiş sandalye ise œSessiz Uşak adını taşıyor. Sırt kısmındaki askı işlevinin yanı sıra, oturum yeri sandıklı olan Sessiz Uşak, şık çizgisi ve farklı tasarımı ile sessizliğini bozarak, adeta œbuyurun, ben buradayım diyor.

www.lazzoni.com.tr


Geri Dön