28 / 04 / 2024

Le Kule Kartal satılık daire!

Le Kule Kartal satılık daire!

Firma: Oflaz Şirketler Grubu

Proje: Lekule

Le Kule Kartal satılık daire tasarımları 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde yapıldı. Oflaz Şirketler Grubu imzası ile yükselen projede peşinatsız 120 aya kadar taksitle ödeme yapmak mümkün.



Le Kule Kartal satılık daire büyüklükleri 81 metrekare ile 132 metrekare arasında değişiyor. Kartal'ın Yakacık bölgesinde yükselen projede ön satışa özel indirimler yapılıyor.


Le Kule Kartal projesi,  Oflaz Şirketler Grubu  imzası ile hayata geçiriliyor. Zemin + 18 katlı olarak yükselen projede açık havuz, çocuk parkı, havuz cafe ve fitness center yer alıyor. 


Le Kule Kartal projesinde 7 farklı tipte daire yer alıyor. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı projede yüzde 10 ön satış indirimi yapılıyor. Projedeki dairelerin adalar ve deniz manzarası bulunuyor. 


Le Kule Kartal satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn ediliyor. Projede peşinatsız 120 aya kadar taksitle ödeme yapılabiliyor. 


Le Kule Kartal projesi Metro İstasyonu'na 2 dakika, Marmaray'a 2 dakika, Kartal Adliye Sarayı'na 3 dakika, Kartal Sahili'ne 5 dakika mesafede yükseliyor. 


Le Kule Kartal satılık daire!


Lekule nerede?

Çarşı Mahallesi Panorama Sokak No:18 Yakacık – Kartal /  İstanbul   


Lekule iletişim

Tel: 444 28 78

Web: http://www.lekule.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön