27 / 04 / 2024

Lens İstanbul'a ikinci etap geliyor!

Lens İstanbul'a ikinci etap geliyor!

Lens İstanbul'a ikinci etap geliyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen Lens İstanbul Evleri'nin hemen karşısında, 32 dönüm arazi üzerinde inşa edilecek. İşte detaylar...



Lens Yapı imzasıyla hayata geçirlen Lens İstanbul projesinde 1.162 konut ve 85 adet ticari ünite yer alıyor. 

 

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen Lens İstanbul projesinde stüdyo, 1+1 ve 2+1 daireler ile 2+1, 3+1 ve 4+1 loft daireler mevcut. Projede dairelerin büyüklükleri 45 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiyor.

 

Lens İstanbul'da 1+1 daireler 290 bin TL'den 2+1 daireler ise 450 bin TL'den alıcılarını bekliyor. Projede konut teslimlerin 2018 yılı içerisinde Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 

 

Tüm ödeme planlarında yüzde 3 indirim sağlanan Lens İstanbul'da aylık 2 bin TL taksitle ödeme yapılabiliyor.   

 

Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olma imkanı sunulan Lens İstanbul'da 72 aya kadar vade farksız ödeme avantajı bulunuyor.

 

33 bin metrekare arsa alanına  200 bin metrekare inşaat alanına sahip Lens İstanbul projesi TEM Otoyolu'nun ve metro istasyonunun yanı başında, Sabiha Gökçen Havalimanı’nın çok yakınında yer alıyor. 

 

Lens İstanbul Evleri'nde daire sahiplerine fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark, cafe, restoran gibi sosyal olanaklar sağlanıyor. 

 

Tel : 444 2 456      

Web : http://www.lensistanbul.com/ 

 

Lens İstanbul'a ikinci etap geliyor!

 

Lens Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mert Kutlu, geçen hafta Para Dergisi'ne yaptığı açıklamada Lens İstanbul projesinin 2. etabına hazırlandıklarını duyurdu. 

 

Lens İstanbul a ikinci etap geliyor!

 

Karma konseptte dizayn ediliyor

 

Bugün Lens İstanbul'un satış ofisi ile yaptığım görüşmede; Lens İstanbul 2. etabın Lens İstanbul'un hemen karşısındaki arazide inşa edileceği bildirildi.  Lens İstanbul 2. etap projesinde konut, rezidans, avm, hastane ve otelin yer alması konuşuluyor.

 

1 milyar TL'lik yatırım 

 

Toplam 1100 adet konuta yer verilecek olan Lens İstanbul 2. etap projesinin 1 milyar TL'ye mal olması düşünülüyor.

 

32 dönüm arazi üzerinde inşa edilecek olan Lens İstanbul 2. etap. projesinde çalışmaların 2018 yılı sonu, 2019 yılı başı gibi başlaması planlanıyor.

 

500’den istihdam 

 

500’den fazla kişiye istihdam sağlanması hedeflenen projenin Atlantis AVM'nin hemen karşısında yer alacağı bildirildi. 

 

2 bin araçlık otopark

 

Mert Kutlu, Lens İstanbul 2. etap projesinden söz ederken "Bölgenin otopark talebine projemizde cevap vereceğiz ve yaklaşık 2 bin araç kapasiteli kapalı otopark inşa edeceğiz."diye iddialı konuştu. 

 

 

İnşaat 2018'de de ekonominin lokomotifi olacak!

 

Pınar DOĞAN ÇAKIR/ Emlakkulisi.com 


Geri Dön