30 / 04 / 2024

LFB Marka Danışmanlığı ve Gayrimenkul Kiralama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!


LFB Marka Danışmanlığı ve Gayrimenkul Kiralama Hizmetleri Limited Şirketi, İbrahim Tezgel tarafından 60 bin TL sermaye ile 28 Mart' ta Beykoz, Göztepe Mahallesi'nde kuruldu.



LFB Marka Danışmanlığı ve Gayrimenkul Kiralama Hizmetleri Limited Şirketi, İbrahim Tezgel tarafından 60 bin TL sermaye ile 28 Mart'ta Beykoz, Göztepe Mahallesi'nde kuruldu.


LFB Marka Danışmanlığı ve Gayrimenkul Kiralama Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; 1-Marka tescil işlemleri konusunda, yurt içi ve yurt dışında olmak üzere kişi ve kurumlara Marka Danışmanlık hizmeti vermek. 2-Markaların ön araştırma ve tescil edilebilirlik kriterlerinin bütününü değerlendirmek bu kriterler uygun danışmanlık hizmetleri sunmak. 3-Kişi ve kurumların marka değerlerinin tespitini yapmak, ürün ve hizmetlerin, hedef pazardaki rol ve konumları incelemek ve bu konularda danışmanlık yapmak. 4-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 5-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve gayrimenkul kiralanmasına aracılık etmek.  6-Gayrimenkul kiralama  konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 7-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 8-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak 9-Yukarıda sözü edilen konularla ilgili olarak yerli ve yabancı şirket işletme ve müesseselerden distribütörlük, bayilik veya mümessillik alabilir, verebilir. 10-Yukarıda sözü edilen konularla ilgili yerli ve yabancı şirket işletme ve müesseseler ile işbirliği yapabilir veya bunlarla ortaklık yapabilir.


LFB Marka Danışmanlığı ve Gayrimenkul Kiralama Hizmetleri Limited Şirketi adres: Beykoz, Göztepe Mahallesi, PalmiyeCaddesi, Göksu Evleri B-21-B Villa No:29/A 


Geri Dön