26 / 06 / 2024

LG'den Anneler Günü kampanyası! LG A9 CordZero'da hediye fırsatını kaçırmayın! 2 Mayıs 2023 fiyat listesi

LG'den Anneler Günü kampanyası! LG A9 CordZero'da hediye fırsatını kaçırmayın! 2 Mayıs 2023 fiyat listesi

LG, ev temizliğinde müthiş konfor sağlayan A9 CordZero Kablosuz Dikey Süpürgeleri, Anneler Günü'ne özel bir kampanyayla satışa sundu. Bugünlerde MediaMarkt, Teknosa, Vatan Bilgisayar ve LG mağazalarından LG A9 CordZero alanlara hediye var. 



LG, ev temizliğinde müthiş konfor sağlayan LG A9 CordZero’yu Anneler Günü'ne özel bir kampanyayla sunuyor.

 LG den Anneler Günü kampanyası! LG A9 CordZero da hediye fırsatını kaçırmayın! 2 Mayıs 2023 fiyat listesi

LG, MediaMarkt, Teknosa ve Vatan Bilgisayar mağazalarından (online / offline) 14 Mayıs 2023 tarihine kadar LG A9 CordZero Kablosuz Dikey Süpürge alanlara hediye var.

LG CordZero A9K Pro alımlarında Total Bakım Kiti ve BaByliss AS126E Perfect Finish Hava Üflemeli Saç Şekillendirici Set, LG CordZero A9N Core alımlarında sert zemin temizleme başlığı ve LG CordZero A9N Lite alımlarında da yine sert zemin temizleme başlığı hediye olarak müşterinin belirttiği adrese gönderilecek.

Kolay ve etkili temizlik sunarak kullanıcılarına müthiş konfor sağlayan LG CordZero A9'lar tüm alanlarda tozu, kiri ve evcil hayvan tüylerini ortadan kaldırıyor. Üstün performanslı kablosuz süpürge arayanların en büyük yardımcısı oluyor. Kapsamlı temizliğin yardımcısı LG CordZero, kısa süre içerisinde evlerin tertemiz olmasını sağlıyor.

Kademeli sapı, denge sağlayan tutma kolu, tek dokunuşla 80 dakikaya kadar çalışma süresi sunması ve 5 aşamalı filtre sistemiyle en ufak toz zerresini bile yok eden LG A9 CordZero, bu özellikleriyle zahmetsiz temizlik yapmak isteyenlerin gözdesi oluyor.

LG A9 CordZero, hava filtreleme sistemi ile 2,5 mikrona kadar olan toz parçacıklarının çoğunu ev yüzeylerinden temizleyebilirken, çıkarılıp yıkanabilen filtreleri ise, LG A9 CordZero’nun her zaman temiz kalmasını ve işini eksiksiz yapmasını sağlıyor.

 


Geri Dön