Turizm

Life Line Otel için düğmeye basıldı! Abant’a 4 yıldızlı yeni otel geliyor!

Diriliş Medya İnşaat Bolu Abant’ta yeni otel inşa edecek. 97 milyon 965 bin TL’ye mal olması planlanan Life Line Otel’de 83 oda yer alacak.

Diriliş Medya İnşaat Bolu Abant’taki yeni otel projesi için düğmeye bastı. Life Line Otel adını taşıyan projede toplam 83 oda yer alacak.

Maliyeti 97 milyon 965 bin TL olarak açıklanan Life Line Otel için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na başvuru yapıldı ve ÇED süreci başladı.

Life Line Otel, Bolu İli, Merkez İlçesi, Ömerler Köyü, İkisuarası Mevki 126 Ada, 18 Nolu Parsel üzerinde yükselecek. 

8 bin 326 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselecek olan Life Line Otel projesinde 83 oda, 184 yatak, 160 kişilik lokanta, 60 kişilik lokanta, 60 kişilik kahvaltı salonu, 100 kişilik pasta salonu, 100 kişilik çok amaçlı salon, açık yüzme havuzu yer alacak. 

4 yıldızlı Life Line Otel kapsamında 2 adet bina (otel ana binası ve konferans salonları ile satış üniteleri ve restorant binası), 13 adet taş ev, restorant ve açık yüzme havuzları bulunacak.

1 YILDA TAMAMLANACAK

Life Line Otel’in inşaat çalışmalarının 1 yılda tamamlanması planlanıyor. Proje alanına en yakın konut proje alanının yaklaşık 28 metre kuzey doğusunda olarak belirtilirken, otelin inşaat çalışmalarında 50 personelin, işletme aşamasında ise 20 personelin istihdam edilmesi planlanıyor. 

 

'Çin'de emlak balon patladı sıra Türkiye'de' diyen uzman isimden çarpıcı açıklama!

Uzmanı arsa almak isteyenlere o şehri ve bölgeyi işaret etti!

BİM'de Omo active toz deterjan 9 kg 315 TL, Finish quantum bulaşık makinesi tablet 100'lü 439 TL!