07 / 05 / 2024

Life Park Taşdelen Residence'ta 135 bin TL'ye!

Life Park Taşdelen Residence'ta 135 bin TL'ye!

3 blok 90 residence dairesi 6 AVM dükkanından oluşan LİFE PARK TAşžDELEN RESİDENCE gerek proje halindeyken, gerekse inşaatı sürerken gereksinim duyduğunuz özellikler göz önünde bulundurularak mükemmel ayrıntılarla donatıldı



Dairelerde rahatınız, güvenliğiniz ,keyfiniz ve konforunuz için her şey düşünülmüş durumda. Daire duvarları özel sistemlerle sese karşı yalıtılıyor. Böylece çevrenizdeki dairelerden gelebilecek sesler engellenmiş oluyor. Pencerelerde ısı cam kullanılarak mükemmel bir ısı yalıtımı sağlanıyor.Dış cephelerde mantolamanın yanında giydirme cephe uygulaması mimari estetiği önplana çıkarıyor. Enerji ve zaman kaybetmeyin diye çevre parktan dairenize asansörle ulaşabilirsiniz.

Dairelerde ayrıca merkezi TV-UYDU sistemi sizi bekliyor. Mutfak, salon ve yatak odalarında TV bağlantıları sayesinde hiçbir bağlantı gerektirmeden Tv kanalları da televizyonunuzun bağlanabilir böylece evinizde, dışarıda oynayan çocuğunuzu görebilmenin huzurunu yaşayabilirsiniz.

Kapalı Havuz-Fitness-Sauna-Buhar Odası ve Kendi Bünyesinde ki Avm si ile keyifli zamanlarınızı Life Park Taşdelen de geçirebilirsiniz.şžehrin içinde tatil yapmak için Life Park Taşdelen size gerekli tüm imkanları sunuyor.

İHTİYACINIZA GÖRE DAİRELER
İhtiyacınız olan herşeyin olduğu gereksiz lüksten ve masrafların arındırılmış uygun fiyatla dairelerden oluşan LİFE PARK TAşžDELEN RESİDENCE home office 1+1 ve 2+1 bulunuyor. Ev almak özellikle ülkemizde herkezin ortak hayali.

Bu hayali gerçekleştirebilmeniz için LİFE PARK TAşžDELEN RESİDENCE, ülkemizin özel şartları düşünülerek projelendirildi. Salonlar ve mutfaklar geniş ve kullanışlı yapılarıyla dikkat çekiyor. Evde kullanılan her malzeme dikkatle seçiliyor.

Tabandan tavana kaliteli malzemeler yer veriliyor. Hayatınıza Farklı bir boyut katacak LİFE PARK TAşžDELEN RESİDENCE her ayrıntısıyla ;İYİ Kİ ALMIşžIM dedirtiyor.

Sadece Ev Değil Yaşam Sunuyoruz ..

Yaşam alanınız sınırları içersinde Kapalı Otopark-Havuz-Sauna-Buhar Odası-Fitness
Salonu-Sosyal Yaşam Alanları Var mı Sınırlarınızı kendiniz belirlemek istemez misiniz

Fiyat Aralıkları

Herşey Dahil Paketiyle

1+1 60 m residence 135.000 tl - 160.000 tl arasında değişmektedir.
2+1 102.5 m residence 207.000 tl - 222.000 tl arasında değişmektedir.

%5 peşinat  
%20 tapu tesliminde ,
% 75 kredi kullanma imkanı.

www.lifeparktasdelen.com

0216 312 24 41


Geri Dön