28 / 04 / 2024

Liparispark Tatil Sitesi'nde 120 bin TL'ye icradan konut!

Liparispark Tatil Sitesi'nde 120 bin TL'ye icradan konut!

T.C. Erdemli İcra Müdürlüğü, Mersin ili Erdemli ilçesi Çeşmeli kasabasında bulunan Liparis Park Tatil Sitesi'nde bulunan daireyi 120 bin TL'den satışa çıkardı. İlk satış 13 Ocak 2012 Cuma günü 09:40-09:50 saatleri arasında yapılacak



Verilen ilan şöyle;

SAYI:B.03.1.İCD.1.33.01.01-2011/238Esas

GAYRİMENKULUN AÇIK ARTTIRMA İLANI

ERDEMLİ İCRA MÜDÜRLÜĞÜNDEN

Satılmasına karar verilen gayrimenkullerin cinsi, kıymeti, adedi, evsafı:

Erdemli ilçesi Çeşmeli Kasabası 82 Ada 6 Parsel (Liparis Park Tatil Sitesi) H Blok 9. kat 17 nolu bağımsız bölüm mesken vasfmdaki taşınmazdır.

Daire salon, salona açık mutfak, 3 oda, banyo-wc den müteşekkil olup, ayrıca ebeveyn odasında duşu mevcuttur. Kuzey - Güney cephelidir. Her iki cephesinde de balkonu mevcuttur. Dairenin yer döşeme kaplaması seramik.duvarlar sıva üzeri saten boyalıdır. Salon tavanı kartonpiyerlidir. Banyo ve wc yerler seramik duvarlar tavana kadar fayans kaplı olup ayrıca asma tavanlıdır. Kapı kasa, pervazları ve kanatlan ise ahşap ( panel) doğrama pencereler ve balkon kapılan pvc doğramadır. Sıhhi tesisat, elektrik tesisat işleri ve mutfak dolapları tamam olup inşaat yönünden eksiği yoktur. Deniz ve havuz manzaralıdır. 165 m2 oturumundadır. Dairenin içerisinde bulunduğu site denize sıfır parseldir. Sosyal tesisleri, yürüme yolları tamamlanmış durumdadır.

Taşınmaza bilirkişilerce 120.000,00TL kıymet takdir edilmiştir. Bu değer üzerinden ayrıca % 18 oranında KDV alınacaktır.

İMAR DURUMU: Çeşmeli Belediye Başkanlığının 16/05/2011 tarih ve 741 sayılı yazısı ile Çeşmeli Kasabası Atatürk Mahallesi 4. sokak Liparispark Tatil Sitesinde bulunduğu bildirilmiştir.

Satış Şartları

1- Gayrimenkulun birinci satışının 13/01/2012 tarihînde Cuma günü saat 09:40-09:50 arasında Erdemli İcra Müdürlüğü Merkez Mahallesi İbrahim Öngel Sokak Erdemi Sanayi Ve 4136 Ticaret Odası Binası Kat 2 Erdemli adresinde açık arttırma suretiyle yapılacaktır. Bu arttırmada tahmin edilen kıymetin % 60'ini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamı ve satış giderlerini geçmeK şartıyla ihale olunur. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa en çok arttıranın taahhüdü sakfı kalmak şartı ile Gayrimenkulun ikinci satışlarının 23/01/2012 Pazartesi saat 09:4009:50 günü Erdemli İcra Müdürlüğü Merkez Mahallesi İbrahim Öngel Sokak Erdemli Sanayi Ve Ticaret Odası Binası Kat 2 Erdemli adresinde odasında aynı saatler arasında ikinci arttırmaya çıkarılacaktır. Bu arttırmada da rüçhanlı alacaklıların alacağını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok arttırana ihale olunur. Şu kadar ki arttırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin % 40'ını bulması ve satış isteyenin alacağına rüçhanı olan alacakların toplamından fazla olması ve bundan başka, paraya çevirme ve paylaştırma masraflarını geçmesi lazımdır. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2- Arttırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen değerin % 20'si nispetinde pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu vermeleri lazımdır.

3- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile 15 gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.

4- îhaleye katılıp daha sonra bedeli ihale bedelini yatırmamak suretiyle ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri, teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın, Dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

5- Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş salacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2011/238 Esas sayılı dosya numarasıyla Müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur. (İ.İ.K.'nun 126)

(*) ilgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir.

B: 73744

İlan için tıklayın!


Geri Dön