İş Fırsatları

Lise mezunu 17 bin TL maaşla iş hayatına başlıyor! İşte rekor kıran iş ilanına dair detaylar!

Lise mezunu olup, 17 bin TL ile iş hayatına başlayabilirsiniz. İşte merak edilen haberin detayları!9 Eylül 2022'de açılan ilanla yaklaşık 1200 civarında kabin memuru alımı yapılacağı öğrenildi

Türk Hava Yolları (THY) uzun bir süreden sonra kabin memuru alımı yapacağını açıklamıştı. 9 Eylül 2022'de açılan ilanla yaklaşık 1200 civarında kabin memuru alımı yapılacağı öğrenildi. Üstelik dolgun bir maaşla işe başlanacak.

İşte haberin detayları…

Türk Hava Yolları (THY) uzun bir süreden sonra kabin memuru ilanına rekor sayıda kişi başvurdu. THY Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat yapılan bu rekor sayıdaki başvuru için konuştu. Bolat, söz konusu ilana 50 binden fazla başvuru yapıldığını açıkladı.

Airport Haber’de yer alan habere göre, sosyal medya üzerinden konuyla ilgili açıklama yapan THY Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, "Cuma itibariyle 50 binden fazla başvuru vardı ilanımıza. İnsan Kaynakları bölümümüz birkaç ay geceli gündüzlü çalışacak ve kabin ekibimize yüzde on oranında yeni yüzler katacak” diye konuştu. THY tarafından açılan kabin memuru ilanına başvuru süresi 20 Eylül Salı günü saat 14:00'da sona erecek.

KABİN MEMURU ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

T.C. vatandaşı olmak,

01/01/1984 ile 31/12/2002 tarihleri arasında doğmuş olanlar,

En az lise mezunu olmak

İyi derecede İngilizce bilmek,

Adli Sicil Kaydı bulunmamak

Daha önce Türk Hava Yolları veya diğer havacılık kuruluşlarındaki uçuş görevlerinden disiplinsizlik ya da sağlık nedeniyle ayrılmış olmamak gerekmektedir. Türk Hava Yolları iştiraklerinde görev yapıyor olmak da tercih nedenidir.

Kadınlar için 160 ile 180 cm arası, erkekler için 170 ile 190 cm arası boya sahip olmak. Bu boy-kilo ölçümleri, Türk Hava Yolları veya Türk Hava Yolları’nın belirleyeceği kurum, kuruluş tarafından belirlenmektedir.

2022 KABİN MEMURU MAAŞLARI NE KADAR?

2022 yılı için kabin memuru maaşları değişmektedir. Maaşlar tamamen nitelik, Eğitim seviyesi ve tecrübeye göre değişiklik gösteriyor.

Ortalama Kabin Memuru Maaşları şu şekildedir;

Emekli zammında inanılmaz artış! 2023 en düşük emekli maaşı belli oldu! İşte 2023 Ocak zammına dair detaylar!

DSİ personel alımına başladı! KPSS şartı olmadan lise mezunları kamu personeli olacak! İşte detaylar!

Mal sahibi 10 yıllık kiracıyı nasıl çıkarır?