02 / 05 / 2024

L'IST İstinye Suite'de 450 bin Euro'ya!

L'IST İstinye Suite'de 450 bin Euro'ya!

BREF'in yatırımcısı olduğu 150 dairelik L'IST İstinye Suites'in satışı krize rağmen hızlı bir grafik izliyor



Krea Grup tarafından geliştirilen ve Merrill Lynch GPI öncülüğünde 14 global yatırımcıdan oluşan BREF'in (Bosphorus Gayrimenkul Yatırım Fonu) yatırımcısı olduğu 150 dairelik L'IST İstinye Suites'in satışı krize rağmen hızlı bir grafik izliyor.

Fiyatları 450 bin euro ile 1,5 milyon euro arasında değişen lüks konutlar, yabancı yatırımcılardan ilgi görüyor. Yarısına yakını satılan konutların önümüzdeki yıllar içinde çok daha değer kazanması öngörülüyor.

Ulaşım kolaylığının yanı sıra İstinye Park, İstanbul Atlı Spor Kulübü ve İstanbul Golf Kulübü'ne de çok yakın olan L'IST İstinye Suites'de, suite'ler ve sosyal alanların farklı yaşam biçimlerine ve beklentilere cevap verebilecek şekilde, çok alternatifli olarak tasarlandığını aktaran Krea Grup Başkanı Hakan Kodal "Proje her dönem değer kazanacak nadir bir yatırım imkanı sunuyor" dedi.

Butik otel gibi işletilecek

Butik otel kalitesinde hizmet verilecek İstinye Suites'de ünitelerin bir kısmı kurumsal ve bireysel yatırımcılar tarafından portföyde tutularak, kısa ve orta vadeli konaklama hizmeti de verilecek. Yaklaşık 28 bin metrekarelik bir arsa üzerinde gerçekleştirilecek projede 5 katlı, 14 blok yer alacak. (Bugün)

0212 323 70 30

www.lististinye.com.tr

[email protected]


Geri Dön