03 / 05 / 2024

L'ist İstinye Suites'te sosyal tesislere fark ücreti ödenmiyor!

L'ist İstinye Suites'te sosyal tesislere fark ücreti ödenmiyor!

L'ist İstinye Suites'in bulunduğu lokasyon, yani İstinye, istanbul"un en nadide coğrafyalarından biri. Bunun yanına projenin otel konforunda tasarlanmış olması ve yapılan mimari öncelikler de göz önüne alındığında projenin artıları çoğalıyor



L'ist İstinye Suites pek çok açıdan etkili bir proje. Öncelikle bulunduğu lokasyon, yani İstinye, istanbul"un en nadide coğrafyalarından biri. Bunun yanına projenin otel konforunda tasarlanmış olması,   manzaradan maksimum faydalanabilmek için yapılan mimari öncelikler de göz önüne alındığında projenin artıları da çoğalıyor. Zaten yapımcı firma Krea Gayrimenkul de bu lüks projeyi hayata geçirirken œA ve A+ birçok projeden nasıl sıyrılabilirim sorusunun cevabını arayarak yola çıkmış. Proje, bunu başarmışa benziyor. Buna bir de sosyal tesislerden aidat haricinde herhangi bir ücret ödemeden faydalanabilecek olması eklenince proje pek çok avantajıyla ön plana çıkıyor

BİR BAKIşžTA
Lokasyonu: İstinye .
Yapan şirket: Krea Gayrimenkul.  
Satış pazarlama sorumlusu: Müge Büyükyılmaz.
İnşaata başlama tarihi: Kasım 2008.
Tamamlanma tarihi: Haziran 2010.
Toplam arsa: 28 bin metrekare.
İnşaat alanı: 58 bin metrekare.
Konut sayısı: 150 suit.
Konut alanları:   131 ila 383 arasında değişiyor.
Konut tipleri: Bahçe dubleksi, çatı dubleksi ve düz daire olarak tasarlanmış 2+1'den 5+1'e kadar pek çok seçenek bulunuyor.

FİYATLARI NE SEVİYEDE
En pahalı ve en ucuz konut: 550.000-1.700.000 euro
Tahminen yaşayacak insan sayısı: 450.  

NASIL BİR YAşžAM SUNUYOR
L'ist İstinye Suites"in yer aldığı lokasyon başlı başına bir çekim noktası oluşturuyor. Ancak, bunun yanı sıra projenin otel konforundaki dizaynı ve manzarayı her noktada gözeten yapısı da eklenince çekim noktaları artıyor. Projede ayrıca bahçe kullanımı bir başka avantaj olarak ön plana çıkıyor. Sosyal tesisler ise oldukça zengin bir şekilde tasarlanmış. 1500 metrekarelik sosyal tesis alanında dinlenme ve arınma amaçlı hamam, sauna, buhar odası, fitnes merkezi, masaj odaları, pilates ve yoga stüdyoları bulunuyor. Ayrıca, ikisi açık biri kapalı üç yüzme havuzunun yer aldığı projede okuma ve TV   odası,   çocuk oyun alanları, basket sahası ve tenis kortu ön plana çıkan diğer sosyal tasarımlar. Bu arada projede 24 saat boyunca güvenlik, concierge ve valet parking hizmetleri de yer alıyor.
Bütün bu olanaklardan aidat haricinde hiçbir ücret ödenmeden faydalanabilecek olması ise bir başka önemli avantaj. Bu arada her suit için iki kapalı otoparkın bulunduğunu da belirtmekte fayda var.

ULAşžIM OLANAKLARI
En yakın okullar: Enka Koleji ve Kazım Karabekir İlköğretim Okulu bir, İstinye Lisesi iki kilometre uzaklıkta.
En yakın sağlık kuruluşu: Maslak Acıbadem 3, İstinye Devlet Hastanesi 1.5 kilometre mesafede.
En yakın alışveriş   merkezi: İstinye Park 500 metre uzaklıkta.
Havalimanlarına uzaklığı: Atatürk Havalimanı 28, Sabiha Gökcen 31 kilometre mesafede yer alıyor.
Anayollara uzaklığı: TEM 3.5, E5 sekiz kilometre uzaklıkta bulunuyor.


Geri Dön