29 / 04 / 2024

Litre fiyatı 39 TL'ye düştü: Ayçiçek yağında bomba indirim

Litre fiyatı 39 TL'ye düştü: Ayçiçek yağında bomba indirim

Bir market, ayçiçek yağında büyük bir indirim başlattı. İndirim sonucunda, litrelik ayçiçek yağı fiyatı büyük ölçüde düştü. İşte bu büyük indirimle ilgili tüm bilgiler...



Geçen yılın başından itibaren, ayçiçek yağı gibi temel gıda ürünlerinin fiyatları büyük ölçüde artmıştı. Ayçiçek yağı fiyatlarındaki bu yükseliş, birçok vatandaşın zaten zorlu geçim mücadelesini daha da zorlaştırmıştı.

Ancak, ayçiçek yağı fiyatlarındaki bu büyük artışların ardından, bir market bu üründe büyük bir indirim yaparak tüketicileri sevindirdi. Bu indirimle birlikte, 1 litrelik ayçiçek yağı satış fiyatı rekor düzeyde düştü. İşte ayçiçek yağı indirimine dair merak edilen tüm ayrıntılar...

MİGROS'TA AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ

Migros Market, ayçiçek yağı fiyatlarında yaşanan zamlı süreçlerin ardından tüketicilere nefes aldıran bir indirim hamlesi başlattı. Tüm Türkiye genelindeki şubelerinde geçerli olan bu indirimle, Orkide Ayçiçek Yağı 1 litrelik pet şişe ambalajında büyük bir fiyat düşüşüne imza atıldı. Daha önce 53,50 TL olarak satışta olan Orkide Ayçiçek Yağı, indirim sonrasında sadece 39,90 TL'den tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Migros Market'in bu fiyat indirimi, özellikle evde yemek yapmayı tercih eden ve ayçiçek yağı kullanımı sık olan tüketiciler için sevindirici bir gelişme olarak karşılandı. Migros, tüketicilerin bütçelerini rahatlatmak ve günlük ihtiyaçlarını daha uygun fiyatlarla karşılamalarına destek olmak amacıyla bu tarz indirimler düzenlemeye devam ediyor. 1 litrelik Orkide Ayçiçek Yağı'nın yeni fiyatıyla mutfaklarda lezzetli yemekler pişirmek artık daha ekonomik hale geldi.

Son dönemde Türkiye'de temel gıda ürünleri, elektrik, doğalgaz, benzin gibi birçok mal ve hizmetin fiyatlarında artışlar yaşandı. Özellikle gıda ürünlerindeki fiyat artışları, tüketicilerin sofralarını etkilemekte ve temel ihtiyaçlarını karşılarken daha fazla harcamak zorunda kalmalarına neden olmaktaydı. Bu durum, özellikle düşük ve orta gelirli aileler için daha büyük bir yük haline geldi. Fakat yapılan bu tarz indirimler tüketicilerin yüzlerini güldürdü. İhtiyaç duyulan ürünü ucuza bulmak için araştırma yapan vatandaşlar bu tarz indirimleri yakından takip ediyor.

Ayrıntılı bilgi için: https://www.migros.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 5 Ekim 2023 tarihinde saat 21.10'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 27.55 Türk Lirası, Euro 29.13 Türk Lirası, altının gramı ise 1610 Türk Lirası değerindedir.

84 dolarlık Lava O1 tanıtıldı: İşte özellikleri!

Son Dakika! Şeker Pancarı alım fiyatı belli oldu!

Dünya Bankası'ndan Türkiye'ye sevindiren haber!

 


Geri Dön