02 / 05 / 2024

A101'den ayçiçek yağına bomba indirim! Kârlı çıkmak isteyen erken kalksın

A101'den ayçiçek yağına bomba indirim! Kârlı çıkmak isteyen erken kalksın

Ayçiçek yağında bomba indirim A101'den geldi. 4,5 litre ayçiçek yağının satış ücreti 129 TL'den satışa çıktı. İşte indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar.



Ayçiçek yağı ücretleri geçtiğimiz sene büyük oranda zamlanan temel gıda ürünlerinden bir tanesi olurken, ayçiçek yağı ücretlerine gelen büyük oranlı zamlar pek çok vatandaşın var olan geçim mücadelesinin üzerine binmesine sebep olmuştu.

Ayçiçek yağı ücretlerinin bu denli yükseliş göstermesi, diğer gıda ürünleriyle birleşince mutfakta yemek pişirmek resmen hayal olmuştu. Ayçiçek yağı ücretlerine gelen zamlı aşamadan sonra o marketten büyük indirim geldi. İşte ayçiçek yağında bomba indirim yapan A101 ve indirimin tüm ayrıntıları.

A101 den ayçiçek yağına bomba indirim! Kârlı çıkmak isteyen erken kalksın

Ayçiçek yağı ücretlerine gelen büyük oranlı zamlardan sonra A101 Market zincirinden büyük bir indirim yapıldı. İndirimin akabinde 4,5 Litre Yudum ayçiçek yağının satış ücreti 145 TL'den 129 TL'ye geriledi.

A101 market zincirinin ayçiçek yağı indiriminden faydalanabilmek için son tarih 26 Mayıs. Mayıs'a kadar Yudum 4,5 Litre Ayçiçek yağı 129 TL'den satışta olacak. Şubeye erken giden karlı çıkacak.

Ayçiçek yağı, çeşitli mutfak ve gıda uygulamalarında kullanılan bir bitkisel yağdır. İşte ayçiçek yağının yaygın olarak kullanıldığı bazı alanlar:

A101'den ayçiçek yağına bomba indirim! Kârlı çıkmak isteyen erken kalksın


Geri Dön