27 / 04 / 2024

Tarım Kredi'den Ayçiçek yağına indirim bombardımanı! Bu fiyatları görünce şok olacaksınız!

Tarım Kredi'den Ayçiçek yağına indirim bombardımanı! Bu fiyatları görünce şok olacaksınız!

Tarım Kredi Kooperatiflerinden 14 Marta kadar ayçiçek yağına yapılan indirim büyük rağbet gördü. Ayçiçek yağı hemen hemen her şeyde kullanıldığı için temel gıda olarak en çok tüketilen ürün olduğundan yapılan zam yada indirim hemen vatandaşın ilgisini çekiyor.



Ayçiçek yağı, ayçiçeği tohumlarından elde edilen bitkisel bir yağdır. Ayçiçeği bitkisi, ülkemizde de yaygın olarak yetiştirilen bir bitkidir ve ayçiçekleri özellikle ilkbahar ve yaz aylarında çiçek açarlar. Ayçiçek yağı, gıda sektöründe en çok kullanılan yağlardan biridir ve yemek yapımında, kızartmalarda, salata soslarında ve hamur işlerinde kullanılır. Ayçiçek yağı, diğer bitkisel yağlara göre daha yüksek bir yanma noktasına sahiptir, bu nedenle yüksek ısıda kızartma yapmak için tercih edilir. Ayçiçek yağı, doymamış yağ asitleri açısından zengin bir yağdır ve omega-6 yağ asitleri içerir. 

Tarım Kredi den Ayçiçek yağına indirim bombardımanı! Bu fiyatları görünce şok olacaksınız!
Tarım Kredi Kooperatifleri, Türkiye'de faaliyet gösteren bir kooperatifler zinciridir. Tarım Kredi Kooperatifleri, çiftçilerin üretim yaparken ihtiyaç duyacakları girdileri temin etmek, ürünlerini pazarlamak, finansal hizmetler sunmak gibi alanlarda faaliyet gösterir. Tarım Kredi Kooperatifleri'nin marketleri, bu kooperatiflerin bir bölümünü oluşturur ve tarımsal ürünlerin yanı sıra gıda, temizlik ürünleri, giyim ve hırdavat gibi ürünlerin satışını yaparlar. Tarım Kredi Kooperatifleri'nin marketleri, çiftçilerin ürünlerini satabilecekleri bir pazar yeri de oluşturur. Tarım Kredi Kooperatifleri'nin marketleri, tarım ürünleri ve yerel ürünlere öncelik vererek, tüketicilere kaliteli ve doğal ürünler sunmayı hedeflerler.

Tarım Kredi'den ayçiçekyağına indirim bombardımanı! Bu fiyatları görünce şok olacaksınız!


Geri Dön