27 / 04 / 2024

Tarım Kredi Kooperatifi'den ayçiçek yağı ve şekere büyük indirim haberi geldi! İzdiham oluştu

Tarım Kredi Kooperatifi'den ayçiçek yağı ve şekere büyük indirim haberi geldi! İzdiham oluştu

Gıda fiyatlarında yaşanan yüksek artışlar nedeniyle vatandaş ucuz ürünlerin haberlerini ve indirimleri kovalıyor. Tarım Kredi Kooperatifi ayçiçek yağı ve şekerde büyük indirim yaptı. Marketin önünde vatandaş kuyruk oluşturup izdihama neden oldu.



Tarım Kredi Kooperatifi marketinde toz şekerin kilosu 22 lira 75 kuruştan satılmaya başladı. Ayçiçek yağları da 5 litrelik teneke kutularda 129 liraya müşterilere veriliyor. 

Vatandaşlar Tarım Kredi Kooperatifi marketindeki indirim haberlerini takip ediyor ve ürünlerden alabilmek için market önlerinde kuyruğa giriyor.

Marketin iki temel gıda maddesinde yaptığı indirimlerden faydalanmak isteyen vatandaşlar mağaza önünden izdihama neden oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön