Proje Güncel

Litus İstanbul’da yaşam başladı!

İş GYO ve Tecim güvencesiyle, İstanbul’un en değerli semtlerinden biri olan Altunizade’de inşa edilen Litus İstanbul'da yaşam başladı.

Modern mimarisi, üst düzey mühendisliği, kaliteli detayları ile öne çıkan Litus İstanbul’da projenin tamamlanmasıyla birlikte yaşam başladı. 

Şehrin kalbinde dingin ve konforlu bir hayatın adresi olmaya aday Litus İstanbul, sakinlerine az katlı modern mimarisi, geniş daireleri, bahçe ve teras seçenekleriyle ayrıcalıkların tam ortasında yepyeni bir yaşam vadediyor. 

115 BAĞIMSIZ BÖLÜMDEN OLUŞUYOR

7 blok ve 4’ü dükkân, 13’ü ofis, 98’i ise daire olmak üzere 115 bağımsız bölümden oluşan Litus İstanbul’da 2+1’den 5+2’ye kadar değişen büyüklük ve planlarda dairelerin yanı sıra bahçeli ve dubleks daire seçenekleri de yer alıyor.  

Bahçeli daireler müstakil yaşam konseptine sahip, ara kat dairelerde ise aydınlık, geniş ve ferah alanlarda ayrıcalıklı bir yaşam sunuluyor. Litus İstanbul’da 5+1 ve 5+2 dubleks daireler ayrıca İstanbul’un eşsiz siluetiyle buluşuyor. 

LİTUS İSTANUL SOSYAL DONATILARI!

 Yatay mimariye sahip proje kapsamında kapalı yüzme havuzu, fitness ve sauna alanı, hobi alanları, çocuk oyun alanı, basketbol sahası, evcil hayvan manej alanı gibi sosyal imkanlar mevcut. 

Çocuklu ailelerin yanı sıra solo yaşamı tercih edenler için özel olarak tasarlanan Litus İstanbul, 7/24 özel güvenlik servisi, kapalı ve elektrikli araç istasyonlu otopark alanı, her daire için ayrılmış yaklaşık 5 m2’lik depo alanı, akıllı eve hazır teknik donanım gibi özellikleriyle de sürdürülebilir ve güvenli bir yaşamı da mümkün kılıyor. 

LİTUS İSTANBUL DEĞERİ!

Litus İstanbul projesinin 2024 yarıyıl değerleme raporunu yayımladı. Buna göre Litus İstanbul projesinin yarıyıl itibarıyla toplam pazar değeri KDV hariç 3 milyar 582 milyon 335 bin TL, İş GYO hissesi pazar değeri KDV hariç 2 milyar 124 milyon 556 bin 500 TL olarak açıklandı. 

Litus İstanbul'un değeri 3.5 milyar TL'yi aştı! 

Litus İstanbul'un tamamlanması halinde değeri 4 milyar TL'ye yaklaşacak!