18 / 05 / 2024

Loda Free Tv ünitesinde puzzle etkisi!

Loda Free Tv ünitesinde puzzle etkisi!

Yeni çizgiler ve yeni bakış açılarının birleşiminden oluşan benzersizlik, Loda Mobilya’nın ana felsefesini oluşturuyor.




Yeni çizgiler ve yeni bakış açılarının birleşiminden oluşan benzersizlik, Loda Mobilya’nın ana felsefesini oluşturuyor. Yatak odaları, yemek odaları, koltuk grupları ve mobilya aksesuarları ile evinizde mutlu yaşam alanları oluşturan Loda Mobilya, masif ahşap kaplamaların, natürel cilalarla ve doğal renklerle kullanıldığı Free Tv ünitesi ile evinizde bembeyaz bir sayfa açıyor…


Minimum alanlarda bile maksimum efekt sağlıyor…


Son dönemde hem loft hem de stüdyo dairelerin yaygın kullanılmaya başlamasıyla birlikte ev dekorasyonunda genellikle özgür bir anlayış hakim oluyor. Free Tv Ünitesi, saklama alanı, dekorasyon rafı, kitaplık gibi farklı amaçlar için kullanılabilmesiyle alandan tasarruf sağlarken hem büyük evler hem de küçük dairler için büyük avantaj sağlıyor.


Loda Free Tv ünitesinde puzzle etkisi!


Farklı ölçülerdeki duvarlara monte edilebilen kapalı ve raflı kutular ve ledli alt ünitesi ile fonksiyonel çözümler sunarak mekanlarda düzeni sağlamayı kolaylaştıran Free Tv Ünitesi, aynı anda birden fazla ihtiyaca cevap verebiliyor.


Göz zevkinize hitap eden konsept bir tasarım…


Konfor anlayışıyla zamansızlığı benimseyen Loda koleksiyonlarında; rahatlık olmazsa olmazolarak karşımıza çıkıyor… Modern çizgisiyle Loda Mobilya, modüler ve konsept mobilyalarıyla zamanın yeniliklerini tam olarak yansıtıyor.


Yaşadığınız mekana hoş bir hava katacak aydınlatma üniteleri ve sehpa aksesuar gruplarıyla tamamlayabileceğiniz Loda Free Tv Ünitesi ile sizde evinize karakteristik bir görünüm katabilirsiniz…



www.loda.com.tr


Geri Dön