29 / 04 / 2024

Lokum Evler Tuzla ulaşım!

Lokum Evler Tuzla ulaşım!

Firma: DKY İnşaat

Proje: Lokum Evler

Tamamı peşin ödemelere özel yüzde 10 indirim avantajının yer aldığı Lokum Evler Tuzla ulaşım bilgileri kapsamında projenin İstanbul Anadolu yakası Tuzla bölgesinde inşa edildiğini söylemek mümkün...



1 oda 1 salon daireler için ayrı bir blok inşa edilecek olan  Lokum Evler  Tuzla ulaşım detaylarına geçmeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. 


Konutların; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı  DKY İnşaat  Lokum Evler projesi, DKY İnşaat tarafından yaşama geçiriliyor. 


Toplam 48 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlanan Lokum Evler Tuzla ulaşım bilgileri kapsamında projenin İstanbul Tuzla'da hayata geçirildiğini söyleyebiliriz. 


Lansmana özel yüzde 18 indirim sağlanan Lokum Evler Aydınlı projesinde yer alan dairelerin teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Projede ön talep süreci devam ediyor. 


7 bloktan meydana gelen Lokum Evler Tuzla ulaşım hakkında detaylı bilgi için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Projede yer alan daireler 117 metrekare ile 154 metrekare arasında alanlara sahip.


Lokum Evler Tuzla DKY İnşaat iletişim

Telefon: 0216 517 9 517

Web: www.lokumevler.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön