05 / 05 / 2024

Londra'daki 14 metrekarelik garaj 360 bin sterline satıldı!

Londra'daki 14 metrekarelik garaj 360 bin sterline satıldı!

Londra'nın lüks mahallerinden biri olan Chelsea'de satılan bir garajın fiyatı duyan herkesin dudağını uçuklatacak cinsten... İngiliz medyasında geniş yer bulan 14 metrekarelik garaj açık artırmayla 360 bin sterline yeni sahibini buldu.



Londra'nın lüks mahallerinden biri olan Chelsea'de satılan bir garajın fiyatı duyan herkesin dudağını uçuklatacak cinsten... 

 

Hatta öyle ki garajı satın alabilmek için 360 bin sterlin yani yaklaşık 1.5 milyon lira ödeyen yeni sahibi, neredeyse servet ödediği bu garaja park ederken çok zorlanacak. Çünkü garaj çok küçük olduğu gibi manevra için yeteri kadar alana da sahip değil. Usta şoförler için sıkıntı yaratmayacak olsa da park edilecek otomobillerin büyük olması durumunda garajın yeni sahibinin epey bir zorlanacağı aşikar.


Londra daki 14 metrekarelik garaj 360 bin sterline satıldı!


180 BİN STERLİNLE BAŞLADI 360 BİNE GİTTİ

İngiliz medyasında geniş yer bulan garajın büyüklüğü sadece 14 metrekare ve geçtiğimiz akşam yapılan müzayedede 180 bin sterlin fiyatla açık artırmaya çıkarıldı. Yüksek ilgi ve gelen teklifler sonrası 360 bin sterline yeni sahibini buldu.


İNGİLTERE'DEKİ EV FİYATLARINDAN DAHA PAHALI

Bu arada resmi verilere göre İngiltere konut piyasasında bir evin ortlama fiyatının 290 bin sterlin olduğunu düşünürsek garaj birçok konuttan daha pahalı. 


Habertürk




Haber Güneş Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


İngiltere'de açık artırmayla satılan 14 metrekarelik garaj için servet ödendi. Londra'nın lüks mahallesi olarak bilinen Chelsea'de satılan 1,5 milyon liralık garaja araba park etmek biraz zor. Çünkü garaj sadece 14 metrekare. Müzayedeyi düzenleyen Chris Colem-man-Smith, Chelsea'nin lük bir bölgede olduğunu ve park sorunu yaşandığını belirtti. Smith, satılık garajın bu nedenle de açık artırmada yoğun talep gördüğünü açıkladı.


Güneş

Geri Dön