15 / 05 / 2024

Londra’daki en pahalı 10 konut satışı belli oldu! Hanzade Doğan Boyner de malikanesiyle listede 4'üncü sırada!

Londra’daki en pahalı 10 konut satışı belli oldu! Hanzade Doğan Boyner de malikanesiyle listede 4'üncü sırada!

İngiltere'nin saygın bir gazetesi tarafından açıklanan 2022 yılında Londra'daki en pahalı 10 konut satışı listesinde bir Türk de var. İşte o isim ve merak edilen tüm ayrıntılar... 



2022 senesinde Londra'daki en pahalı 10 konut satışı listesinde Aydın Doğan'ın kızı Hanzade Doğan Boyner yer alıyor. 

Bülent Cankurt, konu ile ilgili olarak "İş, sanat ve sosyete dünyasında yurt dışında ev sahibi olmak son yıllarda çok moda olduğu için acaba tanıdık bir isim var mı diye haberin detayına baktım ve bingo! Karşıma kim çıktı dersiniz?" ifadelerini kullandı. 

Doğan Online'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Hanzade Doğan Boyner, Londra'daki en pahalı 10 konut satışı listesinde 4'üncü sırada yer aldı. 

Londra’daki en pahalı 10 konut satışı belli oldu! Hanzade Doğan Boyner de malikanesiyle listede 4 üncü sırada!

Hanzade Doğan Boyner, yazın Londra'nın en lüks semti Knightsbridge'de, 27 milyon sterlin (Yaklaşık 600 milyon Türk Lirası) bedelle bir malikane satın aldı. Hanzade Doğan Boyner'in aldığı malikane, Victoria tarzında ve altı yatak odalı.

Bülent Cankurt, yazısında Hanzade Doğan Boyner'in malikaneyi kendisinin mi kullanacağını yoksa yatırım için mi aldığını öğrenemediğini belirtti. 

2022 yılında Londra'daki en pahalı 10 konut satışı listesinin ilk üçünde ise İsviçreli, ABD'li ve Sri Lankalı milyarderler bulunuyor. 

Hanzade Doğan Boyner, Doğan Online Şirketler Grubu’nun Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı. Online ve dijital iş alanlarında Türkiye’nin öncü iş insanları arasında yer alan Hanzade Doğan Boyner, Doğan Holding’in Başkan yardımcılığı görevini 2004'ten beri sürdürüyor. Doğan, aynı zamanda Hepsiburada'nın kurucusu ve başkanı. 2006 yılından itibaren ise Petrol Ofisi A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yapan Hanzade Doğan, Posta ve Milliyet gazetelerini de bünyesinde barındıran Doğan Gazetecilik İcra Kurulu Başkanlığı'nı da üstlenmişti. 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı alanlara zam sürprizi! Yeni maaşları duyan buz kesti! Şimdi bakın!

Altın rekora koşuyor! Elinde 1 gram bile altını olan hemen bakmalısınız! İlk kez görüldü! 5 Ocak 2023 altın fiyatları

5-13 Ocak TOKİ 5. etap konut kura takvimi belli oldu! Çekilişler peş peşe gün gün yapılacak! İşte il il yeni kura...


Geri Dön