14 / 05 / 2024

Lüks konutta yeni lokasyon Demetevler!

Lüks konutta yeni lokasyon Demetevler!

Başkent'te bugüne kadar Oran, İncek, Çayyolu ya da Çukurambar'da yoğunlaşan lüks konut lokasyonu, Demetevler'e de uzandı. Projede spor tesisleri ve büyük yüzme havuzu dikkat çekiyor.



Başkent'te bugüne kadar Oran, İncek, Çayyolu ya da Çukurambar'da yoğunlaşan lüks konut lokasyonu, Demetevler'e de uzandı. Projede spor tesisleri ve büyük yüzme havuzu dikkat çekiyor.



İnşaat sektörünün köklü firmalarından Marka Evleri A.Ş de yükselen değer Demetevler'de, lüks projelerde yer alan ayrıntılarla donatılan Marka Evleri projesini hayata geçiriyor. 


MAHALLE KÜLTÜRÜ 


Şirket Yönetim Kurulu Başkanı M. Yılmaz Kılıç, "Proje, emsal değeri düşük 23 bin metrekarelik alanda hayata geçiriliyor. Bu sayede projenin peyzaj ve sosyal donatı alanları da artıyor. Lüks semtlerde dahi spor tesisleri binaların altında yapılırken, bu projede daire sayısından fedakârlık ederek spor kompleksini bağımsız bir yapı içerisine alındı. Spor kompleksinde çok büyük bir yüzme havuzu, Fin hamamı, Türk hamamı, sauna ile fitness yer alıyor. Gençler, çocuklar da düşünülerek halı futbol sahası, basketbol sahası, çocuk oyun alanları projeye eklendi" dedi. Lüks semtlerde kaybolmasına karşın Demetevler'de hâlâ yaşayan mahalle kültürünü de korumaya gayret gösteren projede, komşular birbirinden uzak kalmasın diye birlikte vakit geçirebilecekleri 40 kameriyeden oluşan piknik alanları oluşturulduğunu belirten Kılıç, "Bunlara ilaveten en lüks projelerde dahi bulunmayan sinema salonu projeye dahil edildi" diye konuştu. 

öte yandan kadınlara kendilerine daha fazla zaman ayırmaları için kreş, hobi salonu, kadınlar lokali, cep sineması gibi ayrıcalıklar sunan projenin 17 metrekarelik mutfaklarındaki dolaplar ise Pierre Cardin imzalı. 

Mutfaklarda davlumbaz, ocak, fırın, mikrodalga fırın, bulaşık makinesinden oluşan ankastre seti bulunuyor. 


SİTEDE 16 ADET VİLLA YER ALIYOR 


Projenin 3 blokta, toplam 192 daireden oluştuğunu belirten Kılıç, "4+1 daireler 160 ve 170 metrekare büyüklüklerinde olacak. Ayrıca site içerisinde ayrıca 16 adet 220 metrekare büyüklüğünde villa da yer alacak. 250 araçlık otoparkın bulunduğu projede konutlar, 30 Ağustos'ta teslim edilmeye başlandı" dedi. 



Habertürk Ankara 


Geri Dön