05 / 05 / 2024

Lüleburgaz Satış Memurluğu'ndan 800 bin 156 TL'ye 2 arsa!

Lüleburgaz Satış Memurluğu'ndan 800 bin 156 TL'ye 2 arsa!

Lüleburgaz Sulh Hukuk Mahkemesi İzale-i şžuyu Satış Memurluğu; Lüleburgaz'da yer alan 2 arsayı satıyor. Arsaların toplam bedeli 800 bin 156 TL olarak belirlendi...



Lüleburgaz Sulh Hukuk Mahkemesi İzale-i şžuyu Satış Memurluğu; Lüleburgaz'da yer alan 2 arsayı satıyor. Arsaların toplam bedeli 800 bin 156 TL olarak belirlendi... Arsaların ihaleleri   22 Nisan 2011 günü saat 14:00 den-14:30'a kadar Sulh Hukuk Mahkemesi Duruşma Salonu'nda açık artırma suretiyle yapılacak...

Verilen ilan şu şekilde;

İMAR DURUMU : Lüleburgaz Belediye Başkanlığı İmar ve şehircilik müdürlüğünün 127 sayılı imar durumu yazılarında satışa konu Gündoğu Mahallesi Ada:888, Parsel:4 ve yine aynı mahalle Ada:892, Parsel:2 de kayıtlı taşınmazlar'3194 Sayılı İmar Kanununun 8/b-Maddesine onan (Lüleburgaz ilave imar planının konut dışı kentsel çalışma alanı fonksiyonlu 1-Bölgesi) kapsamında kaldığı Emsal:0,50, h:12,50m. (4 Kat) olduğu bildirilmiştir.

TAşžINMAZLARIN HALI HAZİR DURUMURI: Satışa konu her iki parsel köşe parsel niteliğinde olup çetin Yelmez Bulvarı ile Sevin Sokağa cephelidirler taşınmazların çevresinde tek katlı ve iki katlı yapılaşmalar yer almaktadır ve ayrıca taşınmazlar Belediyenin her türlü altyapı ve üst hizmetlerinden yararlanmaktadırlar. Satışa konu parsellerin bulunduğu alanda halihazırda parselasyon işlemleri yapılmamıştır. Gündoğu Mah. Ada:892,Parselde kayıtlı taşınmazın tapu sicil kaydında Lüleburgaz Belediye Başkanlığının Harcamalara katılım payı ödenmedikçe ferağ, intikal ve tasarrufi işlem yapılamaz şerhi vardır.

1. çoban Patikası Yolu ve çıkmaz Tarla Yolu, 888-4 parseldeki arsa 220 bin TL'ye satılıyor.
2. çoban Patikası Yolu ve çıkmaz Tarla Yolu, 892-2 parseldeki arsa 580 bin 156 TL'ye satılıyor.

Satış şartları:

1-  Satış 22.04.2011 günü saat: 14:00 den-14:30'akadar Sulh Hukuk Mahkemesi Duruşma Salonunda açık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen değerin %60'ını ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şartiyle 02/05/2011 günü aynı yer ve saatte ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da tahmin edilen değerin %40'ını ve de rüçhanlı alacaklıların alacağını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur.

2-  Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen değerin %20'si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar Milli bir bankanın Kafi teminat mektubu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı istediğinde (10) günü geçmemek üzere süre verilebilir. Tellaliye resmi, damga vergisi, tapu harç ve masrafları alıcıya aittir. Birikmiş vergiler satış bedelinden ödenir. (%18 Katma değer vergileri alıcılara aittir)

3-  ipotek sahibi alacaklılarla diğer ilgilerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile (15) gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır; aksi takdirde hakları tapu sicil ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.

4-  Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse icra ve iflas Kanununun 133 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir, iki ihale arasındaki farktan ve %10 faizden alıcı ve kefilleri mesul tutulacak ve hiçbir hükme hacet kalmadan kendilerinden tahsil edilecektir.

5-  şžartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6-  Satışı iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2011/3. iz şžüyu satış sayılı dosya numarasıyla Satış Memurluğumuza başvurmaları ilan olunur.
Dosya No: 2011/3 İz. şžuyu.


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön