05 / 05 / 2024

Lüleburgaz'daki Yaşam şžehri projesi satışa çıktı!

Lüleburgaz'daki Yaşam şžehri projesi satışa çıktı!

Lüleburgaz 'ın ilk uydu şehri Büyükkarıştıran 'da kurulacak. Özyılmaz Gayrimenkul, sanayi, lojistik ve konutun bir arada bulunduğu Büyükkarıştıran 'daki arsası üzerinde 2 bin 500 konutluk ‘Yaşam şžehri ' projesini gerçekleştirecek



Gazetelere verdiği ilanda müteahhit ve yatırımcılara çağrıda bulunan şirket, projenin planlarının yapıldığını, altyapı ve yollarının bitirilerek inşaata hazır hale getirildiğini duyurdu.

İnşaat alanı 180 dönüm

300 dönümarazi üzerinde alışverişmerkezi, okulu, camisi, kapalı pazarıyla bir uydu kent oluşturulacak. Arazide gerçekleştirilebilecek inşaat alanı ise 180 dönümü bulacak. Konutlarda yükseklik serbest, emsal ise 1.5 seviyesinde belirlenirken, emsal oranı villalarda 0.75, AVM 'de ise 2.5 olacak.

Bölgede 70 fabrika var

Projenin tamamını paket halinde satışa çıkaran şirket, Yaşam şžehri projesinde toplam satılabilir inşaat alanının 250 dönümolduğunu açıkladı. Bölgeyle ilgili dikkat çeken gelişmelerden biri de Büyükkarıştıran-Tekirdağ limanına tren yolu planının onaylanması. Yakın ilçelerle birlikte bölgedeki fabrika sayısı ise 70 'e ulaşıyor. Bu tesislerde çalışan sayısı ise 40 bin. Yeterli konut olmadığından çalışanlar çevreden servisle geliyor.
Bugün


Geri Dön