29 / 04 / 2024

Lusso Bornova geliyor! Yeni proje!

Lusso Bornova geliyor! Yeni proje!

Firma: Avcılar İnşaat

Proje: Lusso Bornova

Avcılar İnşaat yeni projesi Lusso Bornova için düğmeye bastı. Lusso Bornova'da 4+1, 5+1, 7+2 ve 9+2 konut tipleri yer alıyor...



Avcılar Lusso, Avcılar NEXT ve Avcılar Exclusive projelerinin satışlarına devam eden Avcılar İnşaat, İzmir'deki yeni projesi Lusso Bornova için düğmeye bastı.

Lusso Bornova geliyor! Yeni proje!

Lusso Bornova projesi Yeni Bornova'da yükseliyor. Projede 4+1, 5+1, 7+2 ve 9+2 konut tipleri yer alıyor. Projede bahçe teraslı daire ve 70 mega lux konut seçenekleri sunuluyor. 

45 bin metrekare inşaat alanına sahip projede yatay mimari esas alınıyor. Lusso Bornova, zemin dahil 8 kat olarak hayata geçirilecek.

Lusso Bornova geliyor! Yeni proje!

İzmir'in en üst lüks segment proje adayı olacak olan projenin tamamı yeşil bina özelliğine sahip. Üst seviye sağlam bina teknolojisi ve akıllı ev sisteminin kullanıldığı proje Forum Bornova AVM'nin yanıbaşında konumlanıyor. 

Lusso Bornova geliyor! Yeni proje!

Lusso Bornova'da 150 metrekare ile 500 metrekare arasında değişen büyüklüklerde ticari alanlar bulunuyor. Projede, 4 bin metrekare peyzaj alanı, 1.200 metrekare sosyal alan yer alıyor. 

Lusso Bornova projesinde, cafe ve restoranlar, alışveriş alanları, kapalı otopark, açık ve kapalı spor alanı, kreş, sinema salonu, çocuk oyun alanı, bilardo - masa tenisi salonu, pilates ve kickbox salonu, açık ve kapalı yüzme javuzu, sauna, hamam, çok amaçlı salon ve basketbol sahası bulunuyor. 

Lusso Bornova geliyor! Yeni proje!

Geniş bir alan olan Lusso Çarşı'da, mağazalar restoranlar ve cafeler yer alacak. Çevreye duyarlı konseptle yükselen projede aidat ödemesi bulunmuyor. Proje, ısı ve ses yalıtımı, yenilenebilir enerji kaynakları, tasarruf sağlayan teknolojileri, çevreyi, doğayı ve insan sağlığını koruyan geri dönüşümlü malzemeleri ve atık yönetimi ile geleceğin şartları da dikkate alınarak tasarlandı. 

Lusso Bornova geliyor! Yeni proje!

İzmir'in en sağlam binalarından biri olacak 

En son deprem yönetmeliğine göre inşa edilen Avcılar Lusso projesi Jet Grout yöntemiyle inşa ediliyor. Jet Grout yöntemiyle tüm yükün zemine eşit olarak dağıtılmasına imkan sunulacak. C30 betonu kullanılarak inşa edilecek olan proje, perde betonlarla depreme dayanıklı olarak yükselecek. 

Web: https://avcilarlusso.com/

Tel: 0232 344 28 24

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön