Proje Güncel

Luxera Nevbahar Life'ta yüzde 30 peşin, 36 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Luxera GYO, İstanbul’un yükselen değeri Kayaşehir’de yatay mimarisiyle inşa edilen Luxera Nevbahar Life'ta yüzde 30 peşin, 36 ay vade farksız ödeme fırsatı sunuluyor. 

Gayrimenkul sektörünün lokomotif kuruluşları arasında yer alan Luxera GYO, Başakşehir-Kayaşehir lokasyonunda hayata geçirmekte olduğu Luxera Nevbahar Life projesinde yüzde 30 peşin, 36 ay vade farksız ödeme fırsatıyla konut satışları devam ediyor.

İstanbul’da zemini en sağlam bölgelerin başında gelen Kayaşehir’de konumlandırılan proje, Deprem Yönetmeliği’ne uygun ve en yeni teknolojilerle inşa ediliyor.

Sadece 18bin metrekarelik büyüklüğüyle az katlı 7 bloktan oluşan Luxera Nevbahar Life’ta, site sakinlerini maksimum konfor, sonsuz huzur bekliyor.

Yatay mimari konseptinin en başarılı örnekleri arasında yer alan Luxera Nevbahar Life projesi, 116 metrekare ile 260 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerinden meydana geliyor. Az katlı ve çevreyle uyumlu tasarıma sahip olan Luxera Nevbahar Life, geniş peyzaj alanlarıyla da öne çıkıyor.

LUXERA NEVBAHAR LİFE SOSYAL ALANLAR NELER? 

Proje kapsamında çocuk oyun alanları, fitness merkezi, basketbol sahası, yürüyüş parkurları ve sosyal aktivite alanlarıyla birlikte çok sayıdadükkan, proje ve bölge sakinlerinin ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde tasarlandı.

LUXERA NEVBAHAR LİFE NEREDE? LOKASYON BİLGİSİ 

İstanbul’da değeri her geçen gün yükselen Başakşehir-Kayaşehir’de konumlandırılan Luxera Nevbahar Life, cazip lokasyon avantajıyla dikkat çekiyor.

Kayaşehir Şamlar Tabiat Parkı’na 5 dakika, Kayaşehir metrosuna 750 metre ve Başakşehir Millet Bahçesi’ne 12 dakikalık mesafede konumlandırılan proje, sahip olduğu dinamikler ve cazip ödeme fırsatlarıyla öne çıkıyor.
 

Luxera Nevbahar Life projesinde teslime özel peşinde yüzde 25 indirim fırsatı!

Luxera Nevbahar Life projesinde 2 milyon TL peşinat ve 48 ay vade farksız ödemeyle!