19 / 05 / 2024

M-Onep ve Mayadrom estetik kampı için birleşti!

M-Onep ve Mayadrom estetik kampı için birleşti!

Güzellik ve fitness 'ta Etiler 'in iki büyük ve komşu markası ‘güzel ‘ bir işbirliğine imza attı.   M-Onep & Mayadrom Sports Center işbirliğiyle hazırlanan estetik ve sağlık kampı yaza hazırlamanız ihtiyacınız olan her şeyi içeriyor



İncelme, sıkılaşma, sağlıklı beslenme, fitness ve cilt yenileme uygulamalarını % 50 'ye varan indirimlerle sunan estetik ve sağlık kampı, 1 Nisan- 31 Mayıs 2011 tarihleri arasında gerçekleşecek. Güzellik ve incelme olarak 2 versiyonu olan kamp; proje içinde verilecek hizmetlere düzenli gelinir ve diyetisyen tavsiyelerine dikkat edilirse 8 haftada 8 kilo verdirmeyi hedefliyor.

Yaz ayları yaklaşırken kışın alınan fazla kilolardan kurtulmak, bölgesel incelme ve sıkılaşma için çeşitli cihazlardan yararlanmak, cildimizi daha taze, bakımlı, güzel görmek isteriz. Yine bu zamanlarda bir spor salonuna gitmek isteriz ama yıllık üyeliklerden ‘ya kullanamazsam ' korkusuyla uzak dururuz. Üstelik hem spora hem bakım uygulamalarına şehir temposu içinde zaman ayırmak zordur. Trafik ve zaman sorunu gözümüzü korkutur.

İstanbul 'un en seçkin iki merkezi M-Onep & Mayadrom Sports Center yaza hazırlanmak isteyenleri tüm bu hizmetleri aynı kompleks içinde en kaliteli şekilde alabilecekleri bir projede birleştirdi. Estetik ve sağlık Kampı adı verilen proje, Yaza girerken en çok rağbet gören incelme cihazları, diyetisyen danışmanlığı, fitness salonu kullanımı, cilt bakımı gibi hizmetlerin birleştirilmesinden oluşuyor. Mayadrom Sports Center 'da kamp dahilinde yapacağınız tüm egzersiz çalışmalarında size özel egzersiz programı çıkaracak ve bire bir izleyip yönlendirecek bir Personel Trainer eşlik edecek.

Tüm paketlerde sınırsız solaryum kullanımı hediye. Kimi hizmetlerde % 50 'ye varan indirimlerin yapıldığı, kampta zengin ve eko paket seçenekleri mevcut, üstelik kredi kartlarına 4 ya da 8 taksitle ödeme imkanı var.

Sağlık ve Estetik Kampi icin M Onep Klinik Yöneticisi Burak Erol; İncelme programlarında internet fırsatları ile ucuz yöntemlere yönelenlerin ameliyatsız estetik alanına güveni sarsılıyor. Biz bu güveni yeniden inşa etmek istedik. M onep olarak bu kampı hazırlarken defalarca gidip gelinen,   4-5 ay sonra eski halinize döndüğünüz, % 80 % 90 indirim fırsatı olarak sunulan ama ciddi sonuç alınması mümkün görünmeyen yöntemlere; güvenilir ve çok yönlü bir alternatif getiriyoruz. Bölgesel incelme dediğinizde piyasada onlarca cihaz var, kimi etkili kimi çok zayıf etkili, üstelik her cihaz her vücut tipine uygun değil. Bizler en verimli ve güvenli sistemlerle incelme ve sıkılaşma hizmet vermekteyiz.   Bu kamp dolayısıyla kullandığımız tüm sistemler (Vela, Enermolab, Slim up gibi) Dünyanın en güvenilir Sağlık Kuruluşu FDA onayına sahiptir. Bu onaya çok sınırlı sayıda sistem, uzun araştırmalar sonucu sahip olabilir. Diğer dikkat çekmek istediğimiz konu ise 2 ayda varmak istediğimiz hedefe varamadıktan sonra çok düşük bütçe harcamanın bir anlamı olmadığı. şžok diyetlerle, ağır ve bilinçsiz sporla metabolizma düzenini bozanların hızla verdiği kiloları aldığına ve kilo alıp vermeden dolayı giderilmesi güç çatlak ve sarkma problemleriyle karşılaştıklarına şahit oluyoruz.   Nisan-Mayıs aylarını sıkı bir programla sonuç almaya yönelik bu Sağlık ve Estetik Kampı 'nın sektöre yeni bir soluk getireceğine ve incelme ve sıkılaşma yöntemlerine karşı oluşan güvensizliği gidereceğine inanıyoruz ' diyor.

Kampın diğer bileşeni Mayadrom Sports Center 'dan Gym&Cardio şžefi Taylan Özkan ise;
Mayadrom Sports Center olarak Sağlık ve Estetik Kampı gibi bir oluşuma bu kadar profesyonel anlamda ilk defa katılıyoruz. Herkes bahar aylarında yaza fit girmek ve kilo vermek istiyor. Biz de bahar aylarında hem üye sayımızda bir artış yaşıyoruz hem de kulüp kullanımımız artıyor. Yaz öncesinde bu kişiler aynı zamanda çeşitli diyetler, incelme sistemleri de kullanıyorlar. Ama bu çalışmalar birbirinden bağımsız yürütüldüğü için diyetisyen yapılan egzersize göre öneri getirmeyebiliyor ya da kişi ağır bir bölgesel incelme cihazını kullanıyor ve ödemleri önleyici dolaşım sistemini harekete geçiren egzersizlerin ayrıca tavsiye edilmesi gerekiyor. İş aslında tavsiye ile de bitmiyor. Yine gördük ki fitness ekipmanları yanlış açılar, sıralama ve tekrar sayılarından dolayı maksimum faydayı gösteremeyebiliyor. Bu tarz çalışmaların tamamen profesyonel bir eğitmenden ve kişiye özel olarak planlanması ve uygulanması gerekiyor. Biz,   M-Onep ile birlikte tüm bu yan etkileri sıfırlayacağımız ve gerçekten işe yarayan bir proje ile egzersizin doğru kombinasyonlarla nasıl bir mucize yaratacağını göstermek istedik. Mayadrom Sports Center 'da kampa katılan herkesin hedeflerine özel program çıkarılacak ve tüm dersler Personel Trainer 'lara birebir özel ders şeklinde yapılacak. Bu dersleri Pilates, Kinesis ya da fitness olarak alabileceksiniz. Üstelik kamp için Mayadrom Sports Center 'da ders gününüzde kulübümüzden tüm gün yararlanabileceksiniz. İki ay için tesisimizi kullanabileceğiniz bu proje ile egzersiz ve güzelliğin doğru mekan ve yöntemlerle nasıl gerçekleşeceğini ispatlayacağımızı umuyoruz ' açıklamasını yapıyor.


Geri Dön