24 / 07 / 2024

M1 Gaziantep AVM'nin rekor denemesine yağmur engeli

M1 Gaziantep AVM'nin rekor denemesine yağmur engeli

M1 Gaziantep Alışveriş Merkezi'nin düzenlediği 6 bin 6 metrelik mangalla "dünyanın en uzun mangal rekoru" yağmur engeline takılınca gelecek haftaya ertelendi




Mangallarda pişirilmek üzere hazırlanan 3.5 ton etle hazırlanan 30 bin şiş kebapla 30 bin ekmek ve salatanın bir bölümünü Çocuk Esirgeme Kurumu ile huzurevine gönderirken, bir bölümü de halka dağıtıldı. Bu sırada izdiham yaşandı.
Milliyet

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Mangal rekoru izdihama dönüştü

Gaziantep'te bir alışveriş merkezi dünyanın "en uzun mangalı" rekorunu kırmayı hedeflerken izdiham rekoru kırdı. Filipinliler'in 3 bin 803 metre uzunluğundaki dünyanın en uzun mangalı rekorunu, yaptıkları 6 bin 6 metre mangalla kırmayı hedefleyen alışveriş merkezinin düzenlediği program, yağmur nedeniyle ertelenince dağıtılan etleri almak isteyen vatandaşlar izdihama neden oldu. 3 ton etin dünyanın en uzun mangalıyla pişirilip ücretsiz dağıtılacağı haberini duyarak alışveriş merkezine akın eden vatandaşlar bölgede trafiği felç ederken, polis geniş güvenlik önlemi aldı. Hazırlanan 3 ton et yağmur nedeniyle pişirilmeden şişleriyle birlikte vatandaşlara dağıtılmak istenince binlerce kişi etlerden almak için birbirini ezdi.
Adsız GÜNEBAKAN/Sabah


Geri Dön