01 / 05 / 2024

M1 Merkez Adana AVM'de 4. Geleneksel Satranç Turnuvası düzenlendi!

M1 Merkez Adana AVM'de 4. Geleneksel Satranç Turnuvası düzenlendi!

Adana'da, Erkan Koleji ile M1 Merkez Adana AVM'nin ortaklaşa düzenlediği Geleneksel Satranç Turnuvası'nın 4'üncüsü geniş katılımla yapıldı. Turnuvada yarışan sporculardan ilk 3'e girenler, çeşitli hediyelerle ödüllendirildi...



Adana'da, Erkan Koleji ile M1 Merkez  Adana  AVM'nin ortaklaşa düzenlediği Geleneksel Satranç Turnuvası'nın 4'üncüsü geniş katılımla yapıldı. Turnuvada yarışan sporculardan ilk 3'e girenler, çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. 


1 ve 2'nci sınıf öğrencilerinin Minikler, 3 ve 4'üncü sınıf öğrencilerinin Yıldızlar, 5, 6 ve 7'nci sınıf öğrencilerinin de Gençler kategorisinde yarıştığı 4'üncü Geleneksel Satranç Turnuvası'na 200 sporcu katıldı. Gökhan Ölmezoğlu'nun direktörlüğünde gerçekleşen turnuva, 2 gün sürdü. Büyük çekişmenin yaşandığı turnuvada Minikler Kategorisi'nde Tekinalp Erdoğan, Burak Özkale ve Aktan Tugolbaev, Yıldızlar Kategorisi'nde Deniz Yıldırım, Can Barkın Özkale ve Ege Tüfekçi, Gençler Kategorisi'nde ise Şeyma Zeynep İncecik, Mustafa Taha Özlokmacı ve Deniz Ünal ilk 3 sırayı aldı. 


Şölen havasındaki turnuvanın ödül törenine Erkan Koleji Genel Koordinatörü İzzettin Yüzçelik, 

M1 Merkez Adana AVM Müdürü Yalçın Öz, Satranç Federasyonu Adana İl Temsilcisi Veysel Tunçil ile Erkan Koleji’nin yöneticileri, müdürleri, öğretmenleri, sporcular ve aileleri katıldı. Katılımcı sayısının her yıl arttığı turnuvanın ödül töreninde konuşan Genel Koordinatör İzzettin Yüzçelik, katılan sporcuları kutladı. Yüzçelik, amaçlarının satrancın Adana'daki gelişimine katkıda bulunmak olduğunu, bu hedefte organizasyonları sürdüreceklerini söyledi. Turnuva Direktörü ve Erkan Koleji Satranç Öğretmeni Gökhan Ölmezoğlu da, farklı derecelerin çıktığı turnuvaya ilginin artarak sürdüğünü belirterek, "Bu turnuvada asıl önemli olan turnuvanın sonuna kadar disiplin içinde sürdürülmesi, mücadele edilmesidir. Bu bağlamda katılan sporcuları kutluyorum " dedi. 


Turnuvada, her kategorinin birincilerine altın madalya ile bilgisayar, ikincilere gümüş madalya ile tablet, üçüncülere bronz madalya ile bisiklet hediye edildi. Minikler kategorisindeki tüm sporculara da madalya takdim edildi. 


M1 Merkez Adana AVM Müdürü Yalçın ÖZ; “Her yıl olduğu gibi bu yıl da 4. Geleneksel Satranç

Turnuvası’nı Erkan Koleji ile başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Her kategorideki satranç sporcuları 

çok iyi performans gösterdiler.Erkan Koleji’ni de,öğrencilerini de kutluyoruz” dedi.


Geri Dön