30 / 04 / 2024

Madımak Oteli satışa çıkarıldı

Madımak Oteli satışa çıkarıldı

Sivas'ta 2 Temmuz 1993'te meydana gelen olaylarda 37 kişinin hayatını kaybettiği "Madımak Oteli" 9 milyon 950 bin avroya satışa çıkarıldı.



Merkezi  İstanbul'da bulunan Ermaks Gayrimenkul firması aracılığıyla satışa çıkarılan otele 9 milyon 950 bin avro fiyat biçildi. İlanda Eski Belediye Sokak Numara 2'de faaliyet gösteren 5 katlı 44 odalı 80 yataklı belirtilen otelin 2 yıldızlı olduğu bildirildi. Satılık ilanında otelle ilgili olarak şu bilgiler verildi:

 

"Madımak Oteli, günümüzde, her gün artan marka değeri ile dikkati çekmektedir. Son derece merkezi yerleşimi ile bulunduğu lokasyon, Sivas ilimizin tam kalbinde yer almaktadır. Gerek bina olarak sahip olduğu yapısal durumu ve mevki, gerekse ruhsatı itibarıyla, düşünülebilecek her türlü projeye elverişli olan bu değerli gayrimenkul, yeni sahibini beklemektedir."

 

İlanda ayrıca tesis tipi otel olarak belirtilen binanın 2 bin 100 metre kare kapalı alanı, iskanın alındığı, kat mülkiyeti tapulu olduğu ve takas yapılamayacağı belirtiliyor. Ermaks Gayrimenkul görevlileri, mal sahiplerinin satış isteği üzerine ilanın 4 gün önce verildiğini, şu ana kadar ciddi bir teklifin olmadığını söyledi.


Geri Dön