05 / 05 / 2024

Madımak Oteli'nin fiyatı düştü

Madımak Oteli'nin fiyatı düştü

Sivas'ta meydana gelen olaylarda 37 kişinin hayatını kaybettiği "Madımak Oteli"nin internet üzerinden gerçekleştirilen satışında, yüzde 20 oranında düşürülerek 8 milyon Euro'ya çekildi



Merkezi İstanbul'da bulunan Ermaks Gayrimenkul firması aracılığıyla bir internet sitesine verilen Madımak Oteli'nin satış ilanında değişiklik yapıldı. Gelen tekliflerin değerlendirilmesi sonucu daha önceden 9 milyon 950 bin Euro fiyat biçilerek satışı sunulan otelin yeni fiyatında yaklaşık yüzde 20 oranında indirim yapılarak otelin satış fiyatı 8 milyon Euro'ya çekildi. Sivas Eski Belediye Sokak Numara 2'de faaliyet gösteren 44 odalı 80
yataklı ve 2 yıldızlı olduğu belirtilen otelin neden değerli olduğunun maddeler halinde sıralandığı ilanda, otelin diğer özelliklerine de yer veriliyor.

Ermaks Gayrimenkul yetkilisi, otel için yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda teklif aldıklarını belirterek, alınan bu teklifleri göz önünde tutarak satış fiyatında indirim yaptıklarını söyledi. Yetkili fiyatta büyük bir indirim yapıldığını belirterek, bu fiyat düşüşünün ardından otelin kısa sürede satılabileceğini ifade etti.

Gelen tekliflerin dikkatle değerlendirileceğini belirten firma yetkilisi, tüm tekliflerin gizli tutulacağını, satış netlik kazandığında konunun kamuoyuyla paylaşılacağını bildirdi.

İlgili haberler

Madımak marka değerini kaybetti

Madımak Oteli satışa çıkarıldı

 


Geri Dön