20 / 05 / 2024

Mağaza mağaza dolaş, kendi dekorasyonunu kendin yap

Mağaza mağaza dolaş, kendi dekorasyonunu kendin yap

Dekorasyon dergileri, televizyon programları, mimarların internet sitelerinde verdikleri öneriler... Evinizin dekorasyonu için hiçbirine ihtiyacınız yok



Mağazalar artık sizin bildiğiniz gibi değil. İçlerinde hem mimari danışmanlığı hem de yapabileceğiniz en makul uygulamaları çok küçük metrekarelerde müşterilerine ücretsiz olarak sunuyorlar. İşin özeti evinizi döşemek için illa bir mimara ya da çok paraya ihtiyacınız yok. Yapmanız gereken sadece düz bir ayakkabı giyip uzun uzun mağazaları dolaşmak ve yaratıcılığınızı kullanmak. Elinizde evinize dair gerekli ölçüler de varsa hem uygun fiyata hem de istediğiniz ürünleri bulmanız çok da zor değil.

SADE BİR ORTA MASA VE TAMAMLAYICISI
The Woo mağazalarında satışa sunulan dekoratif ürünler sadeliği sevenler için ideal. Şeffaf ya da iki taraflı açılabilen metal ahşap karışımı orta masanın üzerine konacak metal bir tabak iyi bir kombinasyon.

EL İŞİYLE DEKORASYONA KATKI SAĞLA
Evdeki dekoratif ürünleri kendi emeğinizle de dikkat çekici ve ortamı şık bir hale getiren ev aksesuarları haline getirebilirsiniz. Bu bir su şişesi de olabilir bir vazo da... Eğer biraz örgü bilginiz varsa ürünler için öreceğiniz kılıflar ortamı bir anda değiştirebilir.

SİZİN FIRIN DA TOST YAPIYOR MU?
De Longhi firmasının satışa sunduğu fırında hem yemeklerinizi pişirip hem de sabah kahvaltıları için lezzetli tostlar hazırlayabilirsiniz.

ZAMANIN EN ŞIK GÖSTERGESİ
Saatler sadece zamanı gösteren objeler olmaktan çıkalı çok oluyor. Teknolojiyi sevenlere dijital moderni sevenlere ise üzerindeki topu sayesinde çevrilen saatler değişık bir alternatif olabilir.

AYDINLATMA İŞİNDE RENK ÖNEMLİ
Koçtaş'ta satışa sunulan mumlar ve tavan aydınlatmaları bir evin vazgeçilmezi. Hele mobilyalarınızla uyumlu renklerde ise aydınlatmadan çok aksesuar haline gelebiliyorlar.

BAHAR RENKLERİ NEVRESİMLERE DE YANSIDI
Taç Linens'in 2010 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda bahar renkleri ürünlere de yansıdı. Çiçek motiflerinin kullanıldığı tasarımların yanı sıra Japon kimono motifleri ve skandaniv uygulamalar da yatak örtüleri ve nevresim takımlarında göze çarpıyor.
Sabah Emlak


Geri Dön