Kira

Mağdur ev sahibi isyanı: Kiracı kendi istemediği sürece 5 seneden önce evden çıkmıyor!

Mağdur ev sahibi, haklı gerekçeler olsa dahi kiracıların evden en az 5 seneden önce çıkmadığını resmen evlerini rehin aldıklarını söyledi. 

Milyonlarca ev sahibi mağduru kiracılarının evlerini resmen 'rehin' aldıklarını söyleyerek isyan etti. Ev sahibi ve kiracılar arasındaki gerilim her geçen gün artmaya devam ediyor. Ev sahipleri kiracıların evlerini boşaltmamasına sitem ediyor. Ev sahipleri, 'ne kadar haklı gerekçesim olsa da evimizden çıkmıyorlar' diyerek isyan etti.

Mağdur ev sahibi sosyal medya hesabı X'ten kiracıların ev sahiplerini nasıl mağdur ettiğini anlattı. Ev sahibi, kiracıların, en az beş seneden önce evi boşaltmadıklarını belirtti. Ev sahibi, ne gerekçe olursa oldun kiracıların evleri resmen rehin aldığını şu sözlerle açıkladı: '' Kiracının 5 evi sizin tek eviniz olsun çıkmaz, kira ödemesin çıkmaz , evi satın çıkmaz ,yaşlı olun , hasta olun, evlenin , boşanın, tayin olsun , deprem olsun çıkmaz. Birde rayicin 5/1-6/1 altına oturuyorsa hiç çıkmaz.'' dedi. İşte mağdur ev sahibinin sosyal medya hesabı X'ten yaptığı o açıklama ve gelen yorumlar... 

Mağdur ev sahibi @kiracimagduru

Kendi istemediği sürece hiç bir kiracıyı ne kadar haklı gerekçeniz olursa olsun 4-5 seneden önce çıkaramazsınız. Kiracının 5 evi sizin tek eviniz olsun çıkmaz, kira ödemesin çıkmaz , evi satın çıkmaz ,yaşlı olun , hasta olun, evlenin , boşanın, tayin olsun , deprem olsun çıkmaz. Birde rayicin 5/1-6/1 altına oturuyorsa hiç çıkmaz. Hiç bir ev sahibi de kirasını düzgün ve değerinde ödeyen kiracıyı durduk yere çıkarmaz. 

Ev sahipleri dikkat! Tahliye taahhüdü ve icra takibinde kritik detay ortaya çıktı! Hangi durumda tahliye davası açılmaz?

Mağdur ev sahibinden arabulucu tepkisi: Kiracım evden çıkmak için 300 bin TL istiyor, bunun adı arabuluculuk değil!