03 / 05 / 2024

Mahall Ankara 'da konutların yanı sıra 226 adet ofis bulunuyor!

Mahall Ankara 'da konutların yanı sıra 226 adet ofis bulunuyor!

Mahalle kültürünü yaşatacak proje İnşaat ve enerji sektöründe yaptığı yatırımlar, hayata geçirdiği dev projelerle tanınan Türkerler, Ankara'nın mahalle konseptinde en geniş ölçekli karma projesi Mahall Ankara'yı inşa ediyor.




Mahalle kültürünü yaşatacak proje İnşaat ve enerji sektöründe yaptığı yatırımlar, hayata geçirdiği dev projelerle tanınan Türkerler, Ankara'nın mahalle konseptinde en geniş ölçekli karma projesi Mahall Ankara'yı inşa ediyor. Proje, evlerin yanı sıra 226 ofisin bulunduğu dev bir mahalleyi andırıyor. 


Ankara'nın en prestijli arteri olan Eskişehir Yolu'nda 40 bin 628 metrekare arazi üzerinde, 283 bin 700 metrekare inşaat alanına sahip olarak hayata geçirilen proje ofis, otel, mağaza, konut ve yaşam alanlarını barındırıyor. Üst düzey standartlara sahip 4 bölümden oluşan dev projede 226 adet ofis, 363 adet konut, 78 adet City Suits, 129 odalı otel ve 42 adet mağaza bulunuyor. 


Projede dört büyük ana bölümün dışında 2739 araç kapasiteli kapalı otopark, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, çok amaçlı sahalar, yüzme havuzu ve çok amaçlı sosyal tesis yer alıyor. Tüm detayların düşünüldüğü, kalite ve konforun buluştuğu konutlar ile ünlü markaların yer alacağı mağazalar, cafe ve restoranların bir araya geldiği proje, sadece yüksek standartlarda ev ve ofis yaşamını değil, aynı zamanda canlı sosyal yaşam olanağı da sunuyor. 

Mahall Ankara'da farklı zevk ve gereksinimlere uygun çok sayıda seçenek bulunuyor. 


Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, projenin Ankara'ya değer katacağını belirterek, mahalle sıcaklığında yaşamak ve çalışmak isteyenlerin vazgeçilmezleri arasında yer alacağını söyledi. 


Konum itibariyle pek çok kamu kurumunun ve 6 üniversitenin yakınında bulunan projenin konut sahiplerine ve işletmecilere önemli avantajlar sağlayacağını ifade eden Türker, "Ankara Eskişehir otoyolu üzerinde bulunan proje, Ankara'nın yeni ulaşım yolu olan Sakıp Sabancı Bulvarı'na da yakın bir noktada yer alıyor. Proje bitiminde otobüsün yanı sıra metro ile de ulaşım mümkün hale gelecek. 


HaberTürk Ankara



Geri Dön