15 / 05 / 2024

Mahalle İstanbul'da yaşam başlıyor! 162 bin TL'ye!

Mahalle İstanbul'da yaşam başlıyor! 162 bin TL'ye!

Çekmeköy'de hayata geçirilen Mahalle İstanbul'da fiyatlar 162 bin TL ile 495 bin TL arasında değişiyor



Sur Yapı'nın İstanbul'un yeni çekim merkezi Çekmeköy'de yer alan "Mahalle İstanbul" projesinin daire teslimleri başlıyor. Mahalle İstanbul; ev sahibi olmak isteyenlere ulaşım kolaylığı, sosyal imkânları, özel mimari yapısı ile sıcacık `Mahalle' ortamını ve özlenen komşuluk ilişkilerini sunuyor.
 
İnşaat sektörünün öncü firmalarından Sur Yapı'nın, İstanbul'un gelişen bölgesi Çekmeköy'de toplam 12 bin 600 metrekare alan üzerine inşa edilen Mahalle İstanbul, tüketici beklentilerini ve günün gelişen trendlerini uygun koşullarla birleştiriyor. Ocak 2008'de yapımına başlanan ve hızla ilerleyen Mahalle İstanbul evlerinin tamamı Sur Yapı güvencesiyle Şubat 2010 itibariyle daire sahiplerine teslim ediliyor.
 
Butik bir proje olan ve toplam 9 blok ile 246 daireden oluşan Mahalle İstanbul projesi, yeni evlenmiş genç çiftlerden uzun zamandır ev sahibi olmak isteyen ailelere kadar herkese geniş bir yelpazede daire seçenekleri sunuyor. Daire satışlarına inanılmaz avantajlar ile devam eden Sur Yapı Mahalle İstanbul projesinde kalan son daireler ev sahibi olmak isteyenleri uygun fırsatlar ile bekliyor. Her birinde en kaliteli malzemelerin kullanıldığı, salonların lamine parke ile döşendiği evlerin tamamı kombili ve yüksek marka değeri olan mutfak ile birlikte ankastre ürünler (davlumbaz, fırın, ocak, bulaşık makinesi) dahil olarak anahtar teslimi yapılıyor.

Yakında yapımına başlanacak olan İstanbul metrosunun hemen yanı başında yer alan Mahalle İstanbul Evleri, Üsküdar'a 8 dakikada ulaşım imkânı sağlayacak. Altunizade'ye arabayla 15 dakika mesafede olan Mahalle İstanbul, şehir içinde ama şehrin karmaşasından uzak bir yaşam sunuyor. 

Ayrıcalıklı sosyal imkânları bulunan Mahalle İstanbul'un sakinlerinin sunulan özel imkânlardan yararlanmak için ekstra bir kullanım bedeli ödemesi gerekmiyor. Mahalle İstanbul içinde yer alacak sosyal ve sportif olanakları arasında yürüyüş parkurları, açık yüzme havuzu, basketbol sahası ve çocuk oyun parkının yanı sıra; sauna ve fitness center'dan oluşan sosyal tesis yer alıyor. 

Az katlı yapılaşması ile dikkat çeken Mahalle İstanbul'da site içerisinde araç kullanımının olmaması ile tüm aileniz güvende olacak. Giriş ve çıkış kapılarından direkt olarak kapalı otopark alanına girebileceğiniz sistem ile çocuklarınız site içerisinde diledikleri gibi hareket edebilecek, tüm dairelerin site içine baktığı evlerin geniş balkonunda araç gürültüsü ve kirliliği olmadan keyifli saatler geçirebileceksiniz.  
 
Yeşillikler içinde huzurlu bir yaşam alanı sağlayacak olan Mahalle İstanbul, eski sıcacık komşuluk ilişkilerini, arkadaş sohbetlerini, dayanışmayı yani özlediğiniz eski mahalle ruhunu yeniden ortaya çıkaracak.

Alanları 60 ile 230 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+1 tipinde konutlardan meydana gelen Mahalle İstanbul'da fiyatlar 162 bin TL'den başlayarak 495 bin TL'ye kadar yükseliyor. Yüzde 25 peşinatla Bank Asya'dan 120 aya yüzde 0.94 faizle konut kredisi kullanılabiliyor. Aylık taksitler 2 bin 100 TL'den başlıyor.

www.mahalleistanbul.com
[email protected]
0216 622 66 40- 41- 43- 44


Geri Dön