03 / 05 / 2024

Mahalle İstanbul'da yaşam başlıyor!

Mahalle İstanbul'da yaşam başlıyor!

Sur Yapı'nın  İstanbul'un yeni çekim merkezi Çekmeköy'de yer alan  Mahalle İstanbul projesinin daire teslimleri başlıyor



Sur Yapı'nın  İstanbul'un yeni çekim merkezi Çekmeköy'de yer alan  Mahalle İstanbulprojesinin daire teslimleri başlıyor. Mahalle İstanbul; ev sahibi olmak isteyenlere ulaşım kolaylığı, sosyal imkânları, özel mimari yapısı ile sıcacık `Mahalle' ortamını ve özlenen komşuluk ilişkilerini sunuyor. 
İnşaat sektörünün öncü firmalarından Sur Yapı'nın, İstanbul'un gelişen bölgesi Çekmeköy'de toplam 12 bin 600 metrekare alan üzerine inşa edilen proje, tüketici beklentilerini ve günün gelişen trendlerini uygun koşullarla birleştiriyor. Ocak 2008'de yapımına başlanan ve hızla ilerleyen Mahalle İstanbul evlerinin tamamı Sur Yapı güvencesiyle Mart 2010 itibariyle daire sahiplerine teslim ediliyor. 
Butik bir proje olan ve toplam 9 Blok ile 246 daireden oluşan Mahalle İstanbul projesi, yeni evlenmiş genç çiftlerden uzun zamandır ev sahibi olmak isteyen ailelere kadar herkese geniş bir yelpazede daire seçenekleri sunuyor. Daire satışlarına devam  devam eden sitede projesinde kalan son daireler ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor. Her birinde en kaliteli malzemelerin kullanıldığı, salonların lamine parke ile döşendiği evlerin tamamı kombili ve yüksek marka değeri olan mutfak ile birlikte ankastre ürünler (davlumbaz, fırın, ocak, bulaşık makinesi) dahil olarak anahtar teslimi yapılıyor. 
www.mahalleistanbul.com
[email protected]
0216 622 66 40- 41- 43- 44

Tebernuş Kireçci

Konu ile ilgili basında yer alan diğer haberler

Mahalle'de yaşam başlıyor
Sur Yapı'nın İstanbul'un yeni çekim merkezi Çekmeköy'de yer alan Mahalle İstanbul projesinin daire teslimleri bu ay itibariyle başlıyor. Özel mimarisi ve sosyal imkânlarıyla dikkat çeken toplam 12 bin 600 metrekare alan üzerine inşa edilen projenin yapımına Ocak 2008'de başlandı.  Butik bir proje olan ve toplam 9 Blok ile 246 daireden oluşan Mahalle İstanbul projesi, herkese geniş bir yelpazede daire seçenekleri sunuyor. Salonların lamine parke ile döşendiği evlerin tamamı kombili, mutfak ile birlikte ankastre ürünler (davlumbaz, fırın, ocak, bulaşık makinesi) dahil olarak anahtar teslimi yapılıyor.
Tebernüş Kireçci


Geri Dön