29 / 04 / 2024

Mai Residence fiyatları ne kadar?

Mai Residence fiyatları ne kadar?

Firma: Fer Yapı

Proje: Mai Residence

Daire teslimlerinin home office bloğunda hemen gerçekleştiği Fer Yapı Mai Residence Kartal İDO İskelesi'ne 8 dakikalık mesafede hayata geçiriliyor. Peki Mai Residence fiyatları ne kadar?



"Mai Residence fiyatları ne kadar?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. Kartal'da E-5'in deniz tarafında bulunan proje Adalar manzaralı dairelerden oluşuyor.


Fer Yapı imzası taşıyan Kartal  Mai Residence  2 blok halinde inşa ediliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. 


Mai Residence ödeme planı kapsamında peşinat ve ara ödeme yapılmadan konut sahibi olunuyor. Projede ödemeler Nisan 2016 tarihinde başlıyor. 


Mai Residence Kartal'da sinema odası, havuz, Back-Up Concierge hizmetleri, her katta kat bahçesi, mini müzik stüdyosu, depo alanları VIP Lounge, kafeler, hobi alanları, mağazalar, çok amaçlı salon, çocuk oyun alanları, fitness salonu gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


Konut bloğu bu yıl Eylül ayında, home office bloğu ise hemen teslim edilen  Fer Yapı  Mai Residence Yakacık ve Kartal metro durağına yürüme mesafesinde, sahil yoluna ve TEM bağlantı yoluna 3 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. 


Mai Residence fiyatları ne kadar?

Kartal Mai Residence Evleri fiyatları home office bloğunda 357 bin TL'den, konut bloğunda ise 360 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Mai Residence satış ofisi iletişim

Telefon: 444 93 37

Web Adresi: www.mairesidence.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön