29 / 04 / 2024

The Address Residence fiyatları ne kadar?

The Address Residence fiyatları ne kadar?

Firma: Emaar İnşaat

The Address Residence'de yer alan konutların alanları 78 ile 234 metrekare arasında değişiyor. Proje Emaar Square Alışveriş Merkezi'ne yakın bir bölgede bulunuyor. Peki The Address Residence fiyatları ne kadar?



"The Address Residence fiyatları ne kadar?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin özelliklerinden bahsedelim.  Emaar İnşaat  imzası taşıyan projede mobilyalı 197 adet, mobilyasız 123 adet daire mevcut.


İstanbul Çamlıca'da inşa edilen The Address Residence Emaar Square projesinin içerisinde yer alıyor. Proje 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor.


Emaar The Address Residence Bağdat Caddesi'ne 4 kilometre, Kadıköy'e 5,5 kilometre, Taksime 11 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 25 kilometre mesafede yükseliyor.


The Address İstanbul'un 12. ile 29. katları arasında bulunan The Address Residence 435 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Proje alanları 78 ile 234 metrekare arasında farklılık gösteren dairelerden meydana geliyor.


The Address Residence fiyatları ne kadar?

Çamlıca The Address Residence 'de dairelerin metrekare birim fiyatları 5 bin 300 dolardan başlangıç gösteriyor. Projede toplantı salonları, fitness salonu, SPA, çocuk oyun alanları, resepsiyon hizmetleri, havuz gibi ortak yaşam alanlarına yer veriliyor. 


The Address Residence satış ofisi

Tel: 0 216 547 1717 

Web: www.emaarsquare.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön