30 / 04 / 2024

The İstanbul Veliefendi fiyatları ne kadar?

The İstanbul Veliefendi fiyatları ne kadar?

Firma: YDA Grup ve Kuruluş İnşaat

Proje: The İstanbul Veliefendi

The İstanbul Veliefendi projesi YDA Grup ve Kuruluş İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor. İkinci etap satışlarının başladığı The İstanbul Veliefendi fiyatları ne kadar?



"The İstanbul Veliefendi fiyatları ne kadar?" sorusunun yanıtından önce proje özelliklerinden bahsedelim. 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olmak üzere toplam 786 adet daireden meydana gelen projede satışlar devam ediyor.


Zeytinburnu'nda ükselen  The İstanbul Veliefendi  projesi,  YDA Grup ve Kuruluş İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.


The İstabul Veliefendi'de reception, vale parking hizmetleri ve oda servisi, fitness center, concierge, lounge, bellboy, kuaför, kuru temizleme, açık ve kapanabilir kapalı yüzme havuzları bulunuyor.


The İstanbul Veliefendi Zeytinburnu projesi 68 bin 33 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. Projenin ikinci etap satışları başladı. 


The İstanbul Veliefendi projesi Bakırköy ve Sahil Yolu'na 1 kilometre, Merter'e 2 kilometre, Topkapı'ya 4 kilometre, Atatürk Havalimanı'na ise 8 kilometre uzaklıkta yükseliyor. 


The İstanbul Veliefendi fiyatları ne kadar?

188 metrekarelik 3+1 daire fiyatları 1 milyon 200 bin TL

212 metrekarelik 4+1 daire fiyatları 1 milyon 400 bin TL


The İstanbul Veliefendi nerede?

Adres: Prof. Dr. Turan Güneş Caddesi Veliefendi - İstanbul


The İstanbul Veliefendi iletişim

Tel: 0212 558 13 13

http://www.theistanbulveliefendi.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön