30 / 04 / 2024

Resim İstanbul Orman fiyatları ne kadar?

Resim İstanbul Orman fiyatları ne kadar?

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Resim İstanbul Orman

Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline 10 dakika uzaklıkta yaşama geçirilen Resim İstanbul Orman fiyatları ne kadar sorusuna 220 bin TL'den başlıyor cevabı veriliyor...



Ortadoğu Grup tarafından yaşama geçirilen  Resim İstanbul Orman  fiyatları ne kadar sorusunun yanıtına geçmeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. 


Kişiye özel ödeme planlarının yer aldığı Resim İstanbul Orman Evleri lokasyon olarak; Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline 10 dakika uzaklıkta konumlanıyor. 


Resim İstanbul Orman fiyatları ne kadar sorusuna başlangıç fiyatı 220 bin TL olarak belirlendi yanıtı veriliyor. Proje, İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe bölgesinde yükseliyor. 


2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelen Resim İstanbul Orman Konutları'nda 328 adet daire yer alıyor. Proje, 8 blok halinde inşa ediliyor. 


Sancaktepe Resim İstanbul Orman projesinin sosyal imkanları arasında; kapalı havuz, hamam, sauna, buhar odası, fitness center, kapalı basketbol sahası, squash salonu, davet salonu, kapalı çocuk oyun alanı, cep sineması, açık hava sineması yer alıyor. 


Resim İstanbul Orman fiyatları ne kadar?

1+1 daireler peşin 220 bin TL'den,

2+1 daireler peşin 341 bin TL'den,

3+1 daireler peşin 499 bin TL'den,

4+1 daireler peşin 759 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Resim İstanbul Orman iletişim

Telefon: 444 53 18

Web adresi: www.resimistanbul.net

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön