28 / 04 / 2024

Mai Rezidans Fer Yapı satılık!

Mai Rezidans Fer Yapı satılık!

Firma: Fer Yapı

Proje: Mai Residence

Fer Yapı tarafından Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen ve 213 konut ve 144 home ofisten meydana gelen Mai Rezidans Fer Yapı satılık daire tipleri...



Mai Rezidans  Fer Yapı  satılık daire tipleri haberimizde bulunuyor. Proje, toplamda 213 daire ve 144 home ofisten oluşuyor. Projedeki konutların 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı Mai Rezidans Fer Yapı satılık home ofis tipleri ise stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak şekilleniyor. Projedeki konutlar 36 metrekare ile 171 metrekare, home ofisler ise 35 metrekare ile 103 metrekare arasında değişiyor. 


Mai Rezidans Fer Yapı projesinde yüzde 1 peşinat ödenip, 2 ara ödeme yapılıyor. Geri kalan yüzde 75'i de banka kredisi ile ödenebiliyor. Banka kredisinin kullanılabildiği Mai Rezidans Fer Yapı projesinde firma bünyesindeki ödeme seçeneklerinden de yararlanılabiliyor.


Mai Rezidans Fer Yapı projesinde; fitness salonu, çocuk oyun alanı, cafe lounge, bilardo ve hobi odaları, havuz, çok amaçlı spor sahası, mini müzik stüdyosu, sinema odası, masa tenisi ve daha bir çok sosyal olanak bulnuuyor.


Mai Rezidans Fer Yapı satılık daire teslimleri 2014 Aralık2ta gerçekşeştirilecek.


Mai Rezidans Fer Yapı iletişim;


Telefon: 444 93 37

Web Adresi: www.mairesidence.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön