29 / 04 / 2024

Mai Rezidans'ın ilk bloğunda teslimler başladı! 316 bin TL'ye daire!

Mai Rezidans'ın ilk bloğunda teslimler başladı! 316 bin TL'ye daire!

FerYapı'nın Kartal'daki 5 yıldızlı projesi Mai Residence'ın 1. bloğunda teslimler başladı. Projede ev fiyatları 316 bin liradan başlıyor.



5 yıl önce yenilikçi projelere imza atmak için yola çıkan FerYapı, Boyner Holding işbirliğiyle îstWest, Sinpaş işbirliğiyle ÎTower Bomonti, Parima Merter ve Kağıthane Premier Kampüs Ofis ve Kartal'da ise Mai Residence ile 5 yıldız projeyi hayata geçirdi.  Marmara Denizi ve Adalar manzaralı Mai, Kartal metrosuna 5 dakika yürüme mesafesinde, E-5 karayolu üzerinde konumlanıyor. FerYapı, Kartal'da inşa ettiği Mai'de 1. blokta teslimlere başladı. 2. blok için belirlenen teslim tarihi ise Eylül 2015. Mai Residence'da 1+1 ünitelerin peşin satış fiyatı 316 bin TL'den başlıyor. 2+1 ünitelerin başlangıç fiyatı ise minimum 351 bin TL olarak belirlendi. 


FerYapı'Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova, değeri yükselen lokasyonlarda müşterilere kazanç sağlayan projeler yapmaya devam edeceklerini ifade etti. Kumova, "Sadece konsept ve mimarisiyle değişen ihtiyaçlara cevap vermekle kalmıyor, esnek ödeme modelleriyle de akıllı bir yatırım yapmanız için fırsat sunuyoruz" dedi. 


Kentsel dönüşüm çehreyi değiştiriyor 

Ramadan Kumova, İstanbul'da Anadolu Yakası'nm yıldızı giderek parlayan semti Kartal'da yatırım yapma nedenleri hakkında da konuştu. Kumova konuyla ilgili şunları söyledi, "Kartal sanayi alanlarıyla da dikkat çeken bir bölge. Kentsel Dönüşüm Kanunu çerçevesinde bu bölgelerin konut alanlarına dönüşmesi çehreyi tamamen değiştirecek. 


Hem kentsel dönüşüm, hem altyapı çalışmaları bölgedeki konut fiyatlarını oldukça arttırdı, bu artış sürecek gibi görünüyor. Kartal bölgesindeki, Anadolu yakası Adalet Sarayı ve Kadıköy-Kartal metro hattı bölgenin değerine değer kattı. Son yıllarda kentsel dönüşümün gündeme gelmesiyle birlikte yatırımcılar da sanayi tesislerini ve eskiyen konutları lüks projelere dönüştürme çabası içine girdi. Biz de Mai projemizi o bölgeden konumlandırdık." 


Geniş sosyal alanlar

Yatırımcılardan yoğun ilgi gören Mai Residence projesinde geniş sosyal alanlar yer alıyor. 

Projede; fitness salonu, çok amaçlı salon, lounge, kafeler ve mağazalar, concierge hizmetleri, havuz, çocuk oyun alanları, hobi alanları, depo alanları ve her katta kat bahçe gibi ayrıcalıklar sunuluyor. 


Posta ek


Geri Dön