27 / 04 / 2024

Majör Gölyaka satışta! Emlak Konut GYO'dan Avcılar'a 423 konut ve 56 dükkanlık yeni proje!

Majör Gölyaka satışta! Emlak Konut GYO'dan Avcılar'a 423 konut ve 56 dükkanlık yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde satışlar başladı. İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilen projede 423 konut ve 56 dükkan yer alıyor.



Peki Emlak Konut GYO Majör Gölyaka projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? Projedeki konutlar için açıklanan ödeme planı nasıl? Majör Gölyaka'da en düşük konut fiyatı ne kadar? İşte Emlak Konut GYO Majör Gölyaka projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Majör Gölyaka, bölgenin çekim merkezi olan 122 bin metrekarelik parkın yanı başında yer alıyor.

Az katlı, yatay mimarisiyle dikkat çeken Majör Gölyaka geniş peyzaj alanları ile spor ve sosyal donatı alanlarına da sahip. 

Avcılar Majör Gölyaka projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon bahçeli ve 4 oda 1 salon teraslı konutlar bulunuyor.

Majör Gölyaka satışta! Emlak Konut GYO dan Avcılar a 423 konut ve 56 dükkanlık yeni proje!

Projenin sosyal alanları arasında yürüyüş yolları, kapalı havuz, fitness salonu, pilates odası, buhar odası, hamam, sauna bulunuyor.

Ayrıca verilen detaylara göre, Majör Gölyaka’da 1+1 ve 2+1 dairelere birer araçlık, 3+1 ve 4+1 dairelere de ikişer araçlık otopark alanı veriliyor. Proje kapsamındaki konutların alanları 56 metrekare ile 219 metrekare arasında değişiyor.

Emlak Konut GYO Majör Gölyaka fiyat
Avcılar Majör Gölyaka projesinde yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 5 milyon 700 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 36 ay sonra yapılacağı projede Emlak Konut GYO bünyesinde 60 ay vade imkanı sağlanıyor. 

Web:  http://www.emlakkonut.com.tr/tr-TR/major-golyaka
Telefon: 444 7 483

Oyak Maslak projesi resmen başlıyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanı başına tam 413 konutluk yeni proje!

Next Level Kemer ön satışta! Yeni proje!

Valentium Ispartakule projesi geliyor! Aşçıoğlu'ndan Ispartakule'ye 574 konutluk yeni proje!


Geri Dön