18 / 05 / 2024

Mak Yapı 2015 yılında 4 şube açacak!

Mak Yapı 2015 yılında 4 şube açacak!

İnşaat ürünlerinin bayiliğini yaptıklarını söyleyen Mak Yapı Malzemeleri firma sahibi olan Mehmet Akif Kamalak, bayilik ağlarının sürekli genişlediğini, dört şube birden açacaklarını ifade etti.




İnşaat ürünlerinin bayiliğini yaptıklarını söyleyen Mak Yapı Malzemeleri firma sahibi Mehmet Akif Kamalak, bayilik ağlarının sürekli genişlediğini ifade etti. İl genelinde daha iyi hizmet verebilmek için dört şube birden açacaklarını açıklayan Kamalak, "2015 yılında Kahramanmaraş Dulkadiroğlu, Onikişubat, Elbistan ve Afşin'de olmak üzere dört şubeyi açmayı hedefliyoruz. Uzun vadede ise kendi yapılarımıza çözüm üreteceğiz. Öncelikle Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi olmak üzere yurt genelinde anılan bir marka olmayı hedefliyoruz. 


Bu amaç doğrultusunda hizmetten ödün vermeden müşteri memnuniyetine odaklı hizmet sunmaya çalışacağız. 


Açacakları şubelerde inşaat üzerine gereken tüm ürünleri tek elden konsept olarak sunacaklarını bildiren Mehmet Akif Kamalak, "Özellikle seramik ürünlerinde Graniser, Söğütsen Seramik, Altın Seramik ve Yurtbay Seramik gibi bayiliklerimiz bulunuyor. Laminant parke grubunda ise Türk malı dendiğinde ilk akla gelen Çamsan'ın bayisiyiz. Çamsan dışmda Poloclick, Eegger ve Terraclick gibi farklı laminant parke bayiliklerimiz mevcut. 


Ayrıca Yapı kimyasallarında TermaTect ve Kalekim, granitlerde Hitit Seramik ve Akgün Granit, vitrifiyede İdevit ve Turkuaz bayisi olduğumuz markalar arasında" dedi. 


Bayilik ağını genişletecek 2014 yılı sonuna kadar bayilik ağlarını genişleteceklerini bildiren Mehmet Akif Kamalak, inşaat sektörüyle ilgili tecrübelerini müşterilerine hizmet olarak sunmayı planladıklarını da dile getirdi. 

Kahramanmaraş'ta 2011 yılından beri inşa edilen yapıların çözüm ortağı olduklarını anlatan Kamalak, şunları söyledi: "İmzamızın olduğu yapılarda alınan işler ya da projeler zamanında birinci sınıf işçilik ile verilen süreden daha erken bir zaman içinde tamamlanıyor. Müşterilerimizin bizi tercih etmesi, yeni şubeler açmamızın gerekliliğini beraberinde getirdi. Firmamızın ilk şubesini açarken sermayemizin yanma tecrübemizi de eklemeyi ihmal etmedik. Geldiğimiz nokta bizim için tatmin edicidir. Birçok markanın bayiliğini aldık." Firmalarına ilk yıllarda ihtiyatla yaklaşıldığını belirten Kamalak, ancak bu dönem içinde sattıkları ürünler ve yaptıkları tüm çalışmalarda müşterileri memnun etmek için oldukça çaba harcadıklarını belirten Mak Yapı, müşterilerin ihtiyaçlarının belirlenmesi ve bu ihtiyaçların en uygun ürünlerle ve en uygun fiyata giderilmesi için her aşamada çalışmalarını sürdürdüğü için tercih sebebi oldu. 


Müşterilerin yapılarında bugüne kadar çözüm ortağı olduklarını ve olmaya devam edeceklerini ileten Mehmet Akif Kamalak, "Mak Yapı, müşterilerin ihtiyaçlarının belirlenmesi ve bu ihtiyaçların en uygun ürünlerle ve en uygun fiyata giderilmesi için her aşamada çalışmalarını sürdürdüğü için tercih sebebi oldu" şeklinde konuştu. Çalışmalarım müşteri memnuniyeti doğrultusunda kurguladıklarını vurgulayan Kamalak, genç bir firma olarak uzun soluklu olmayı ve şubeleşerek sektörde ciddi bir yer edinmeyi hedeflediklerini bildirdi. "Müşteri memnuniyetini sağlamadan sektörde uzun süre ayakta kalmak mümkün değil" diyen Kamalak, "Bu yüzden müşterilerimizin yapılarının çözüm ortağı oluyoruz ve bunu başarmak için kaliteli ürünleri uygun fiyata sunuyoruz" dedi. Yaptıkların çalışmaların bir ekip işi olduğuna da işaret eden Kamalak, konusunda deneyimli firma ekibinin hizmet vermeye devam edeceğini belirterek, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutacağım dile getirdi. 


Dünya Bölge 


Geri Dön