23 / 07 / 2024

Mak Yapı dört şube açacak

Mak Yapı dört şube açacak

İnşaat ürünlerinin bayiliğini yaptıklarını söyleyen Mak Yapı Malzemeleri firma sahibi olan Mehmet Akif Kamalak, bayilik ağlarının sürekli genişlediğini, dört şube birden açacaklarını ifade etti.

Dört kişilik bir ailenin açlık sınırı 20 bin TL'yi geçti!

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu tarafından yapılan araştırmanın sonuçlarına göre, 2024 yılının Mart ayında dört kişilik bir ailenin açlık sınırı 20 bin 98 TL'ye, yoksulluk sınırı ise 57 bin 280 TL'ye çıktı.

Emeklilerin dört gözle beklediği tarih geldi: Emekli maaşlarına ek zam bu tarihte yapılacak!

Milyonlarca emekli enflasyon karşısında eriyen maaşları sebebiyle tepkili. Hükümete yakınlığıyla bilinen Gazeteci Cem Küçük, emeklilerin dört gözle beklediği tarihi verdi. İşte emekliye ek zammın tarihi...

Siltaş Yapı dört projesinde yüzde 10 indirim kampanyası başlattı!

Siltaş Yapı İstanbul’un yükselen bölgeleri Pendik ve Sancaktepe’de hayata geçirdiği dört projesinde hem ev sahibi olmak isteyenler hem de yatırımcılar için yeni bir kampanya başlattı. 

Şanlıurfa'da dört arsa satılacak! İhalesi 26 Ekim'de!

Şanlıurfa İli Karaköprü Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa karaköprü'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 26 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Toroslar Belediyesi, Mersin'de dört arsa satacak!

Mersin İli Toroslar Belediye Başkanlığı, Mersin Toroslar Arpaçsakarlar'da yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 25 Ekim 2023 tarihinde yapılacak. 

Memura tam dört zam birden! Maaşlar katlanacak! Bir bir hesaplandı!

Memura dört yerden gelecek artışla maaşlar katlayacak. Evli ve 2 çocuklu bir memurun minimum aylığı 22 bin TL düzeyinde olacak. Kamu işçisine yönelik yapılan yüzde 45 oranındaki artış bu noktada tüm memur aylıkları için bir referans olacak.

Çiftlikköy Belediyesi Yalova'da dört arsa satacak! Kaçırmayın!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Dört ilde ekmeğe rekor zam! İşte zam sonrası ekmek fiyatları

Bütün şehirlerde ekmeğe zam devam ediyor. Ekmeğe dört ilde daha zam yapıldı. İşte detaylar…

Dört gözle bekleniyordu! Bankaların emekli promosyon yarışı hızlandı

Dört gözle beklenen emekli maaş promosyon uygulaması, bankaları hareketlendirdi.  Emekli maaş müşteri promosyonunda iddialı bankalardan olan Yapı Kredi  emeklilere verilen rakamı 4 bin liraya yükseltti.

Turizm teşvikine ilişkin kanun teklifinin ilk dört maddesi komisyonda kabul edildi!

Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin ilk dört maddesi TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonunda kabul edildi.

Dört Koçlar Yapı İnşaat Elektronik Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dört Koçlar Yapı İnşaat Elektronik Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerime Koç tarafından kuruldu.

Dört Yaka projesinde ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Esenler'de Efitaş İnşaat ile Bordo Yapı tarafından hayata geçirilen Dört Yaka projesinde ön talep toplanıyor. Projede 95 daire ve 45 ticari ünite yer alıyor...

Hasanoğlu Türk-Arap İş Zirvesi’nde dört projesini tanıtacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) tarafından gerçekleşecek 1. Türk-Arap İş Zirvesi’ne katılacak. Zirvede, bu yıl hayata geçirilecek dört yeni proje ve Banu Evleri Ispartakule 2 ve Banu Evleri Ispartakule 3 projelerinin tanıtımı yapılacak.

Mak Yapı dört şube açacak Haberi

Mak Yapı dört şube açacak


İnşaat ürünlerinin bayiliğini yaptıklarını söyleyen Mak Yapı Malzemeleri firma sahibi Mehmet Akif Kamalak, bayilik ağlarının sürekli genişlediğini ifade etti. İl genelinde daha iyi hizmet verebilmek için dört şube birden açacaklarını açıklayan Kamalak, "2015 yılında Kahramanmaraş Dulkadiroğlu, Onikişubat, Elbistan ve Afşin'de olmak üzere dört şubeyi açmayı hedefliyoruz. Uzun vadede ise kendi yapılarımıza çözüm üreteceğiz. Öncelikle Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi olmak üzere yurt genelinde anılan bir marka olmayı hedefliyoruz. 


Bu amaç doğrultusunda hizmetten ödün vermeden müşteri memnuniyetine odaklı hizmet sunmaya çalışacağız. 


Açacakları şubelerde inşaat üzerine gereken tüm ürünleri tek elden konsept olarak sunacaklarını bildiren Mehmet Akif Kamalak, "Özellikle seramik ürünlerinde Graniser, Söğütsen Seramik, Altın Seramik ve Yurtbay Seramik gibi bayiliklerimiz bulunuyor. Laminant parke grubunda ise Türk malı dendiğinde ilk akla gelen Çamsan'ın...