27 / 04 / 2024

Siltaş Yapı dört projesinde yüzde 10 indirim kampanyası başlattı!

Siltaş Yapı dört projesinde yüzde 10 indirim kampanyası başlattı!

Siltaş Yapı İstanbul’un yükselen bölgeleri Pendik ve Sancaktepe’de hayata geçirdiği dört projesinde hem ev sahibi olmak isteyenler hem de yatırımcılar için yeni bir kampanya başlattı. 



Siltaş Yapı yılın iljk kampanyasını duyurdu. İstanbul’un yükselen bölgeleri Pendik ve Sancaktepe’de hayata geçirdiği dört projesinde yüzde 10 indirim fırsatı başladı. 

SİLTAŞ'TAN YILIN İLK KAMPANYASI!

Kampanya kapsamında, Siltaş Premium’da yüzde 10 indirim ve vade farksız 24 ay taksit, Siltaş Korupark’ta yüzde 10 indirim ve vade farksız 12 ay taksit, Siltaş Panorama ile Siltaş Comfort’ta yüzde 10 indirim, vade farksız 24 ay taksit ve hemen tapu fırsatlarıyla cazip koşullar sunuyor. 

Siltaş Yapı dört projesinde yüzde 10 indirim kampanyası başlattı!

UYGUN ÖDEME KOŞULLARI VE İNDİRİMLİ EV SAHİBİ OLMA FIRSATI

 Yeni yılda, yeni bir ev sahibi olmak veya yatırım yapmak isteyenler için cazip bir kampanya oluşturduklarını belirten Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, her projenin merkezi konumu, sosyal donatıları, mimarisiyle bir evden çok yaşam merkezi konseptine sahip olduğunu vurguladı.

Murat Özdemir, 2024 yılının ilk kampanyası hakkında detaylı bilgi verdi. Kampanyaya dahil olan projeler arasında yer alan Siltaş Panorama, Siltaş Korupark ve Siltaş Premium Anadolu Yakası’nın yıldızı yükselen lokasyonlarından Pendik’te, Siltaş Comfort ise Sancaktepe’de yer almakta.

Tüm projelerin ortak özelliği ise kara, hava ve deniz yolunun kesişim noktasında, merkezi lokasyonlarda konumlanıyor olması. Projeler yeşil alana ve sosyal donatılara geniş yer ayrıldı. ifeX konsepti ile kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, spor sahası, spor salonu, misafir suiti, çocuk oyun odası, kapalı otopark, 7/24 güvenlik ve kamera gözetimi, e-şarj alt yapısı, yerden ısıtma sistemi altyapısı dahil olmak üzere sofistike ve üst düzey olanakları bir arada sunuluyor.  

Siltaş Yapı dört projesinde yüzde 10 indirim kampanyası başlattı!

SİLTAŞ KORUPARK PROJESİ HAKKINDA!

 Pendik’te şehrin oksijen deposu Aydos Ormanı’na birkaç dakika mesafede konumlanıyor.

35 bin metrekarelik inşaat alanında yükselen proje, 114 daire ve 9 villadan oluşuyor. Projede doğayla kusursuz uyum sağlayan benzersiz bir tasarıma sahip 3,5+1, 4,5+1 daireler ile 5+1 villa seçenekleri bulunuyor.

Kampanya kapsamında projede yüzde 10 indirim ve vade farksız 12 ay taksit uygulanıyor.

SİLTAŞ COMFORT PROJESİ!

 İstanbul’un en hızlı değer kazanan bölgelerinden Sancaktepe’de konumlanıyor. 35 bin metrekarelik inşaat alanında yükselen proje; 100 dairelik 12 katlı 2 blok, 3 katlı 2 showroom ve tek katlı ticari alanlardan oluşuyor.

Aile merkezli bir yaklaşımla tasarlanan proje, 2+1 ve 3+1 daire tipleriyle konforlu bir yaşam vadediyor. Projede kampanya kapsamında yüzde 10 indirim ve vade farksız 24 ay taksit ile hemen tapu fırsatı sunuluyor.

Siltaş Yapı dört projesinde yüzde 10 indirim kampanyası başlattı!

SİLTAŞ PANORAMA PENDİK PROJESİ!

Pendik’te denize ve yeşile komşu bir lokasyonda konumlanan proje, 175 bin metrekarelik inşaat alanında 7 ve 11 katlı 13 bloktan oluşuyor.

Çeşitli büyüklük ve özellikte 650 konut ve 24 ticari ünitenin bulunduğu projede; 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1, balkonlu, teraslı, bahçeli ve adalar manzaralı daireler yer alıyor. Yüzde 10 indirim sağlanan projede, 24 ay taksit ve hemen tapu fırsatı da sunuluyor.

Siltaş Yapı dört projesinde yüzde 10 indirim kampanyası başlattı!

SİLTAŞ PREMİUM PROJESİ

Pendik Yenişehir’de farklı ulaşım alternatiflerinin kesişim noktasında ve doğanın yanı başında yükselen proje; 60 bin metrekarelik inşaat alanında, 6 blokta 342 konut ve 12 ticari üniteden oluşuyor.

Proje; 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri ile farklı genişlikte, ferah ve şık yaşam alanları sunuyor. Projede yüzde 10 indirim ve vade farksız 24 ay taksit imkânı sağlanıyor.

Küresel iklim kriziyle mücadelede inşaat sektörüne önemli görevler düşüyor!

Siltaş Yapı'dan 3 yeni proje geliyor!

Geri Dön