27 / 04 / 2024

Maknoon Grup, Yalova’ya 1 milyar liralık yatırımla tatil köyü kuracak!

Maknoon Grup, Yalova’ya 1 milyar liralık yatırımla tatil köyü kuracak!

Emlak fuarı yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu. Maknoon Grup, Yalova’ya 1 milyar liralık yatırımla tatil köyü kuracak. Ağaoğlu ise 3 milyar dolarlık Rus teklifini değerlendirecek...



Emlak fuarı yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu. Maknoon Grup, Yalova’ya 1 milyar liralık yatırımla tatil köyü kuracak. Ağaoğlu ise 3 milyar dolarlık Rus teklifini değerlendirecek.



İstanbul’da dün başlayan Emlak 2014 Fuarı, yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Fuara katılan önemli şirketlerden olan ve bugüne kadar Mekke’nin yarısını inşa ettikleri açıklanan Maknoon Grup, önemli arayışlar içinde. Üst Yönetici (CEO) Muhammed Alalyani, Türkiye’ye güvendiklerini belirterek ilk etapta 150 milyon dolarlık yatırıma start verdiklerini söyledi.


Sapanca'ya da villa


Alalyani gelecek 6 ay içinde Yalova’da özellikle Körfez ülkelerinden gelen ziyaretçilere yönelik 1 milyar lira yatırım değeri olan tatil köyü inşa edeceklerini aktardı. Sapanca’da 35 villalı konut projesine başlayan şirket, yine aynı bölgede 105 odalı devremülk ve Esenyurt’ta 250 konutlu projeye de başlayacak. Şirket 1 yıl içinde Trabzon’da da konut ve otel inşa edecek.


Bugün 



Geri Dön