09 / 05 / 2024

Maknoon Grup tatil köyü projesi

Maknoon Grup tatil köyü projesi

Emlak fuarı yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu. Maknoon Grup, Yalova’ya 1 milyar liralık yatırımla tatil köyü kuracak. Ağaoğlu ise 3 milyar dolarlık Rus teklifini değerlendirecek...

Milli Eğitim Bakanı Tekin'den son dakika açıklaması: Kasımdaki ara tatil kalkıyor mu?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, AKP TBMM Grup Toplantısı öncesinde gazetecilerin ara tatile ilişkin sorduğu soruları yanıtladı. Peki ara tatil kalkıyor mu? İşte Bakan Tekin'den son dakika ara tatil açıklaması...

Düzce Sky Tower Hotel Devri Tatil fırsatı!

Düzce Sky Tower Hotel Devri Tatil fırsatı ile 6 yıl boyunca her yıl 1 hafta olmak üzere her şey dahil tatil yapılabiliyor. E7 Grup imzası taşıyan projede fiyatlar dönemlere göre farklılık gösteriyor.

Sel Yapı Grup'tan Kozaklı'ya termal tatil kompleksi!

Nevşehir'in kaplıcaları ile ünlü ilçesi Kozaklı'da yapımına başlanan termal tatil kompleksi temmuzda açılacak. Proje Sel Yapı Grup tarafından 80 milyon liralık yatırım ile hayata geçiriliyor.

E7 Grup SKY Tower Hotel'de 6 yıl her şey dahil Devri Tatil fırsatı!

Devri Tatil fırsatı sunulan E7 Grup SKY Tower Hotel projesinde tatil dönemleri beyaz, kırmızı, mavi ve sarı olarak tasarlandı. Projede 6 yıl her şey dahil tatil sunuluyor.

E7 Grup SKY Tower Hotel'de 6 yıl her şey dahil tatil fırsatı!

Her şey dahil 6 yıl istenilen dönem ve haftada Devri Tatil imkanı sunulan E7 Grup SKY Tower Hotel projesinde tatil dönemleri beyaz, kırmızı, mavi ve sarı olarak belirlendi.

Sky Tower Hotel'de her şey dahil 6 yıl tatil fırsatı!

E7 GRUP tarafından hayata geçirilen SKY Tower Hotel projesi Düzce Akçakoca'da inşa ediliyor. SKY Tower Hotel Akçakoca projesinde 184 oda bulunuyor. Projede her şey dahil 6 yıl istenilen dönem ve haftada tatil imkanı sunuluyor.

SKY Tower Hotel Akçakoca'da her şey dahil 6 yıl tatil fırsatı!

184 odadan meydana gelen E7 Grup SKY Tower Hotel Akçakoca projesi kapsamında her şey dahil 6 yıl istenilen dönem ve haftada tatil imkanı sunuluyor.

Düzce Sky Tower Hotel'de 6 yıl boyunca herşey dahil tatil!

Sky Tower Hotel Devr-i Tatil kampanyasıyla 6 yıl boyunca her yıl 7 gece 8 gün tatil yapma imkanına sahip olunuyor. Düzce Sky Tower Hotel E7 Grup imzası taşıyor.

Sky Tower Otel Devr-i Tatil fırsatı!

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yükselen Sky Tower Otel Devr-i Tatil fırsatı ile 5 yıldızlı ve her şey dahil imkanlar ile tatil yapılabiliyor. 2 yıldır faaliyette olan proje E7 Grup imzası taşıyor.

Sky Tower Hotel Akçakoca'da yılın istediğiniz zamanı tatil fırsatı!

E7 GRUP tarafından hayata geçirilen Sky Tower Hotel Akçakoca projesinde Devr-i Tatil kampanyası ile 6 yıl boyunca her yıl 7 gece 8 gün tatil yapabilmek mümkün...

Sky Tower Hotel'de Devr-i Tatil fırsatı devam ediyor!

Sky Tower Hotel'de 6 yıl boyunca 7 gece 8 gün tatil yapılabiliyor. E7 Grup tarafından hayata geçirilen otel projesinde fiyatlar 7 bin 500 TL'den başlıyor.

Sky Tower Hotel Akçakoca tatil fırsatları!

E7 Grup tarafından hayata geçirilen Sky Tower Hotel'de her şey dahil 5 yıldız konsept ile tatil yapılabiliyor. Proje Düzce Akçakoca'da yükseliyor. İşte Sky Tower Hotel Akçakoca tatil fırsatları...

E7 Grup Sky Tower Hotel!

Mavi bayrak plaj ünvanına sahip nezih Akçakoca’da hayata geçirilen E7 Grup Sky Tower Hotel denize sıfır konumda bulunuyor. Bayanlara ait plaja sahip olan projede Devr-i Tatil fırsatı sunuluyor.

Maknoon Grup tatil köyü projesi Haberi

Maknoon Grup tatil köyü projesi

Emlak fuarı yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu. Maknoon Grup, Yalova’ya 1 milyar liralık yatırımla tatil köyü kuracak. Ağaoğlu ise 3 milyar dolarlık Rus teklifini değerlendirecek.



İstanbul’da dün başlayan Emlak 2014 Fuarı, yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Fuara katılan önemli şirketlerden olan ve bugüne kadar Mekke’nin yarısını inşa ettikleri açıklanan Maknoon Grup, önemli arayışlar içinde. Üst Yönetici (CEO) Muhammed Alalyani, Türkiye’ye güvendiklerini belirterek ilk etapta 150 milyon dolarlık yatırıma start verdiklerini söyledi.


Sapanca'ya da villa


Alalyani gelecek 6 ay içinde Yalova’da özellikle Körfez ülkelerinden gelen ziyaretçilere yönelik 1 milyar lira yatırım değeri olan tatil köyü inşa edeceklerini aktardı. Sapanca’da 35 villalı konut projesine başlayan şirket, yine aynı bölgede 105 odalı devremülk ve Esenyurt’ta 250 konutlu projeye de başlayacak. Şirket 1 yıl...