30 / 04 / 2024

E7 Grup Sky Tower Hotel!

E7 Grup Sky Tower Hotel!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Mavi bayrak plaj ünvanına sahip nezih Akçakoca’da hayata geçirilen E7 Grup Sky Tower Hotel denize sıfır konumda bulunuyor. Bayanlara ait plaja sahip olan projede Devr-i Tatil fırsatı sunuluyor.



Giriş ve çıkışların cuma, cumartesi ve pazar günleri yapıldığı  E7 GRUP  Sky Tower Hotel projesinde bilardo, masa tenisi, tenis kortu,  mini basketbol sahası, toplantı alanları, mini futbol sahası, kongre alanları, Thalasso therapy & spa alanı ve oyun salonları gibi sosyal donatı alanları mevcut.


Sky Tower Hotel Akçakoca'da 5 yıldız konseptinde 6 yıl boyunca Devr-i Tatil imkanı ile istenilen dönem ve istenilen hafta içerisinde 8 gün 7 gece boyunca tatil yapılabiliyor. 


Düzce Sky Tower Hotel'de fiyatlar sezonlara bağlı olarak değişiyor. Projede mavi sezon ilkbahar ve sonbahar aylarını, beyaz sezon ise tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri, kırmızı dönem yaz sezonunu, sarı dönem okulların tatil olduğu sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri temsil ediyor.


2 yıldır faaliyette olan Sky Tower Hotel'de çocuklara özel alanlar arasında 7 yaş ve üzeri misafirlerimiz için pc oyun alanları, açık alan çocuk havuzu, kapalı alan yüzme havuzları, sinema salonu, 0-6 yaş grubu için özel oyun odaları, bebek bakım hizmeti yer alıyor. 


E7 Grup Sky Tower Hotel iletişim!

Telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön