02 / 05 / 2024

E7 Grup projesi Sky Tower Hotel açıldı!

E7 Grup projesi Sky Tower Hotel açıldı!

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu. açılışın ardından düzenlenen programa da katıldı Salim Uslu, Akçakoca'da bulunan Sky Tower Hotel'in açılışına katıldı...



Akçakoca'da bulunan 5 yıldızlı SKY Tower Oteli'nin resmi açılış ve Devri-Tatil konsepti düzenlenen törenle yapıldı. Açılışa; Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Düzce Valisi Ali İhsan Su. Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan. İbrahim Korkmaz ve Osman Çakır. Diizce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Sultan 2. Abdülhamit'in torunu Abdiilkerim Harun Osmanoğlu, Sultan 2. Abdülhamit'in torunlarından Orhan Osmanoğlu ve aileleri, İl Jandarma Alay Komutanı Ramazan Akça, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ile çok sayıda bürokrat ve davetli katıldı. 

Tören de bir konuşan Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, "helal" kavramının son günlerde Türkiye'nin gündeminde yer işgal ettiğini belirterek "Bizim çabamız aslında sadece legal değil aynı zamanda helal olan bir nizamı kurmaktır" dedi. 


Akçakoca ilçesinde otel açılışına katılan Uslu, burada yaptığı konuşmada, yeni açılan işletmelerin "helal" kavramı hakkında ciddi çalışmalar yaptığını ve bunun Türkiye'nin duruşunu yansıttığını söyledi. 

"Helal" kavramının son günlerde Türkiye'nin gündeminde yer işgal etmeye başladığını belirten Uslu, şöyle konuştu: "Bizim çabamız aslında sadece legal değil aynı zamanda helal olan bir nizamı kurmaktır. Özellikle 5'in dünyadan büyük olduğunun var sayıldığı, 5'in aldığı her kararın legal ama helal olmadığının bilindiği bir dünyada, her türlü cinayetin, her türlü oligarşinin, her türlü sömürünün kol gezdiği bir dünyada. 

bir cumhurbaşkanı çıkıyor, yani bizim cumhurbaşkanımız çıkıp helal bir nizamın hem talep kârı, hem de mücadelecisi olarak kendini ortaya koyuyorsa hepimiz bu helal nizam inşasına bir taş koyarak, çaba göstererek katkıda bulunmaya mecburuz" dedi. Konuşmanın ardından Otelin sahibi E7 Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zekayi Aydeniz. Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'ya plaket verdi.


Çorum Haber


Geri Dön