28 / 04 / 2024

Sky Tower Hotel Akçakoca'da yılın istediğiniz zamanı tatil fırsatı!

Sky Tower Hotel Akçakoca'da yılın istediğiniz zamanı tatil fırsatı!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

E7 GRUP tarafından hayata geçirilen Sky Tower Hotel Akçakoca projesinde Devr-i Tatil kampanyası ile 6 yıl boyunca her yıl 7 gece 8 gün tatil yapabilmek mümkün...



Batı Karadeniz'de Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yer alan Sky Tower Hotel Akçakoca projesinde Devr-i Tatil fırsatları devam ediyor. Fırsatlar kapsamında dönemlere göre fiyatlar değişiklik gösteriyor. 


Sky Tower Hotel Akçakoca projesinde mavi renk ilkbahar ve sonbahar aylarını, kırmızı renk yaz aylarını, beyaz renk ise tatil ayları ve bahar ayları dışında kalan tarihleri ile sarı renk ise sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihlerini temsil ediyor. 


Sky Tower Hotel Akçakoca projesinin sosyal alanlarında masa tenisi, mini basketbol sahası, kongre alanları, mini futbol sahası, tenis kortu, bilardo, toplantı alanları, Thalasso therapy & spa alanı ve oyun salonları bulunuyor. 


Sky Tower Hotel Akçakoca projesinde çocuklar da düşünülmüş. Çocuklara özel alanlar içerisinde açık alan çocuk havuzu, sinema salonu, kapalı alan yüzme havuzları, 7 yaş ve üzeri çocuklar için bilgisayar oyun alanları, 0-6 yaş grubu için özel oyun odaları ile bebek bakım hizmeti bulunuyor.


E7 GRUP tarafından hayata geçirilen Sky Tower Hotel Akçakoca Devr-i Tatil kampanyası kapsamında ise 6 yıl boyunca her yıl 7 gece 8 gün olarak tatil yapabilmek mümkün. 


Sky Tower Hotel Akçakoca fiyatları!

Beyaz dönem için 7 bin 500 TL, 

Kırmızı dönem için 16 bin TL, 

Mavi dönem için 9 bin 600 TL, 

Sarı dönem için 12 bin TL olarak belirlendi. 


Sky Tower Hotel Akçakoca iletişim 

Telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/


projeye sor



Geri Dön